Editor’s Letter

IMG_1556IMG_0759IMG_1557IMG_0929IMG_0763IMG_1558

Hei, kjære venner. Mye har skjedd siden sist. Først vil jeg takke for de mange fine kommentarene som ble lagt igjen på forrige innlegg. Tro det eller ei, det var en veldig vanskelig avgjørelse å ta. Likevel, etter noen dager falt ting på plass og det var godt å endelig kunne fokusere 100% på magasinet. A New Type of Imprint fortsetter å vokse og redaksjonen med det. Prosessene blir stadig enklere, produksjonstiden kortere og med det får vi tid og energi til å utvikle konseptet ytterligere. Jeg har store ambisjoner for året som kommer og håper dere fortsetter å følge med gjennom sosiale medier og får fatt i en utgave nå og da. Jeg vil også fortelle at dersom du savner litt personlige skriblerier fra min side, så kan du melde deg på vårt nyhetsbrev, hvor jeg kommer til å gi lyd fra meg en gang i uken (ish). Det blir mer som en slags ukentlig post med inspirasjon, bilder og oppdatering fra prosessene bak magasinet. En fin mulighet til å se og høre mer, hvis du er en nysgjerrig sjel. 

Dear friends. Much has happened since we last spoke. First of all, I want to thank you for the many nice and touching comments on the previous post. Believe it or not, it was a very difficult decision to make. Yet, things fell into place after a few days, and it was such a relief to be able to have complete focus on the magazine. A New Type of Imprint continues to grow, and the staff with it. We got a better work flow, things runs more smoothly, which gives us more time and energy to develop the concept further. I have great ambitions for 2016 and hope you’ll continue to follow through social media and make sure you get a hold of a copy now and then. I also wanted to tell you that if you do miss a my personal scribblings and updates, you are welcome to join our newsletter, where I’ll say hi once a week (ish). It’ll be like a weekly post with inspiration, pictures and updates from the process behind the magazine. So, if you’re a curious person, this is a great way to see, hear and learn more. 

I hope you are doing fine and that life treats you well. I do miss you. 

All the best,
Mike

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation