Circles

IMG_7913litenvivinora

Psst. Dette er den aller første sneak peeken på kapittel TO i den tredje utgaven av A New Type of Imprint. Kapittelet settes av Vivi og Nora, to unge og nyutdannede designere og jeg gleder meg vilt til å se hva de tryller frem. Hva er tematikken, spør du kanskje? Sirkler, vel. Du kan lese en lengre artikkel på KF om det nye samarbeidet her. 

In other words: This is the very first sneak peek of Chapter TO in the third issue of A New Type of Imprint. The chapter is set by Vivi and Nora, two young and newly graduated designers—I can’t wait to see the result. Not to mention the cover! And what’s the theme, you might ask? Circles! ‘Simple as that.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Circles

  1. It looks like a good cover, can’t wait to see it! :) x

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation