Easy like a sunday morning

Babes ♥air of summer

Det utsagnet er så sant. Hvertfall de søndagene jeg ikke er hung over. Foreløpig har jeg ikke spottet en eneste sky på himmelen. Det er en time siden jeg listet meg ut av sengen, kokte den første kaffen, satt meg for å lese i sofakroken (akkurat nå leser jeg Not That Kind of Girl av Lena Dunham. Ventet ganske lenge med den, var litt skeptisk. Likte den fra første setning. Det er noe med Lena og historiefortelling.) Om en halvtime skal jeg jogge en tur, før en dag strippet for planer óg tidenes vær venter. Kanskje dette er dagen jeg klarer å dra med meg mannfolket på skogstur? Eller er det dagen jeg finner nye favoritter på et av Oslos mange loppemarked? Eller er det dagen vi griller i parken, eller tar utepils på Kunstnernes Hus, eller bestemmer oss får å sitte på balkongen og lese hele dagen. Let’s find out. Ha en riktig fin søndag!

In other words: That saying is so true. At least on Sundays I’m not hung over. Currently I have not spotted a single cloud in the sky. It’s an hour since I tiptoed out of bed, made the first cup of coffee, found the coach and read a little (right now I’m reading Not That Kind of Girl by Lena Dunham. Waited quite long with that one, frankly I was a bit skeptical. Enjoyed it from the first sentence. It’s something with Lena and storytelling.) In about half an hour I will go for a job, before a day with no plans and perfect weather awaits. Maybe this is the day I’ll be able to convince my man to take a walk in the woods? Or is it the day I find new favorites at one of Oslo’s many flea market? Or is it the day we barbecue in the park, or charing a cold beer at the Kunstnernes Hus, or decide to just stay on the balcony and read all day. Let’s find out. Have a good one!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation