Urban Gardening

blomster

Med våren følger trangen etter å tilbringe hvert eneste sekund utendørs. I hvertfall så snart helga kommer, etter en lang uke på et bråkete kontor. Leiligheten vår har en stor, deilig balkong vendt inn mot bakgården med sollys fra morgen til kveld — det er klart den trenger dekor og møbler. Helst i går. Jeg har jaktet etter fine utemøbler, alt annet enn rotting og jern, men hei så dyrt det er. Utvalget er også dårlig. Jeg vil ha romantiske tremøbler, som tåler en norsk sommer eller to. Jeg vil ha fine stillaser til blomsterkasser og vinglass med kraklert rødvin. Et benk og et bord jeg kan dele morgenkaffen med min mann ved. Jeg ser det så tydelig for meg, det kommer til å bli sjukt fint.

With spring comes the urge for spending every second outdoors. At least as soon as the weekend comes, after a long week at a noisy office. Luckily, our apartment has a large, lovely balcony facing the backyard with sunlight from early morning till night — it need’s decorations and furniture. Preferably yesterday. I have hunted for fine furniture, anything but what I’ve seen so far, but wow it’s expensive. I want romantic wooden furniture, which can tolerate a Norwegian summer or two. I want fine scaffolding for flowers, plants and forgotten wine glasses. A bench and a table, where I can share your morning coffee with the hubby. I can imagine how it will be, and damn it’ll be so so pretty. 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Urban Gardening

  1. maria on 9. april 2015 at 22:47 said:

    Sjekk Ikeas sammarbeid med Ilse Crawford som kommer i august! Om du kan vente så lenge..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation