Official Launch

Launch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume Two
Launch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume TwoLaunch A New Type of Imprint Volume Two

Og det var de bildene fra en utrolig fin lanseringskveld for A New Type of Imprint Volume Two. Jeg var veldig nervøs i forveien, det er fryktelig skummelt med en oppfølger. Det er noe med forventningene. En etterfølger bør være bedre enn den førstefødte. Heldigvis var jeg fornøyd og tilbakemeldingene har nok en gang vært overveldende. Og kvelden var intet annet enn hygge på høyt nivå. Takk til alle som kom!

And this was the pictures from the launch evening of A New Type of Imprint Volume Two. I was very nervous in advance. There is expectations to second issue. A successor should be better than the first. Fortunately, I was very satisfied with the magazine and the feedback has once again been overwhelming. And the evening was wonderful. Thanks to everyone who came!

Photo credit: Elisabeth Gripsrud

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation