Written words

calligraphy_1-1

Husker dere Samsungs oppfordring til å skrive mer for hånd? Like før jul fikk jeg låne deres nye flaggskip Samsung Note 4, som har en både praktisk og fin penfunksjon, hvor man faktisk skriver for hånd. De ville se om det gjorde meg kreativ, om jeg husket mer—om det gjorde en forskjell, rett og slett. Jeg, som alltid har elsket å skrive ting for hånd, fremfor å type alt på maskin, ble begeistret både for oppfordringen og tiltaket. Vinteren har nå møtt våren og ja, pennen har hjulpet meg på mange måter. Likevel, skepsis jeg hadde til at telefonen kunne erstatte notatboken, er fremdeles iboende. Det handler mest om følelsen og nostalgien jeg har til notabøker. Det er og blir min favoritt. Likevel, smser og mailer har alltid blitt skrevet på maskin eller telefon, og pennen har uten tvil gjort at jeg skriver mer for hånd. Når det gjelder vinneren av konkurransen på Instagram, er jeg helt enig med Henriette som ville kunne skrive med Ida Sofies håndskrift. Jeg mener, se så vakker:

Skjermbilde 2015-03-12 kl. 18.46.19

 

Typesnittet som vant vil legges ut til nedlastning når det er ferdig laget, så kan alle lure til seg en god håndskrift når ens egen bærer preg av en litt for teknologisk hverdag. / Innlegget er sponset av Samsung.

In other words: In December Samsung invited me to write more by hand. I borrowed their new flagship, Samsung Note 4, which has both a practical and beautiful pen, where you actually write by hand on the phone. They wanted to see if it made me more creative, if I remembered more—if it made a difference, really. I, who have always loved to write things by hand, rather than to type everything on the machine, was thrilled for both the encouragement and the initiative. A few months have passed and yes, the pen has helped me in many ways. Nevertheless, my skepticism about the phone being a replacement for notebook, is still inherent. Mostly because of the nostalgia and enjoyment I get from actual notebooks. It remains my favorite. Nevertheless, messages and mails have always been typewritten and the pen has arguably done that I write more by hand. When it comes to the winner of the contest on Instagram, I fully agree with Henriette who would like to write with Ida Sofie handwriting. It is drop down gorgeous. 

The typeface that won will be available for download, so that everyone can pretend that they’re having a good handwriting, when one’s own is characterized by too much technology. 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation