Shut it

_MG_9686_MG_9691

Og sånn går no dagan. I går fikk jeg kjeft av en av mine nærmeste venninner fordi jeg har blitt en person som alltid snakker om jobben min. Vel, for å være ærlig — livet mitt er ikke så mye mer enn jobb for tiden. Heldigvis kan fine jenter få en tilbake på jorda når det trengs, for å snakke om kjærester eller andre syssler. I morgen drar vi til Bergen for den offisielle lanseringen av A New Type of Imprint Volume Two. Jeg gleder meg som et barn. Håper livet er godt på dine kanter.

In other words: And so it goes. Yesterday one of my closest friends told me to shut up about my job for a second, which made me realize I’ve become one of those who can’t talk about anything else. Well, to be honest—currently my job is my life. Fortunately, good girlfriends forces me back to planet Earth, to talk about boyfriends or other wonders. Tomorrow we’ll go to Bergen for the official launch of A New Type of Imprint Volume Two. Exciting! Hope life treats you well. 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Shut it

  1. Karoline on 4. mars 2015 at 22:28 said:

    Åh, skulle jammen ønske at jeg hadde fått med meg (før nå) at det var lanseringen for A new type of imprint i Bergen i morgen, men dessverre har det gått meg hus forbi. Hadde jeg visst det hadde jeg selvfølgelig meldt meg på arrangementet! Uansett, lykke til i morgen, håper det blir bra!

  2. åh så gøy med lansering i min by, lykke til! :-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation