A Second Lover

P3010311_1VOLUME TWO

Puh! A New Type of Imprint Volume Two «Conversations on Creativity and a Study of Time» lanseres veldig veldig snart. For å være mer presis: Offisiell lansering holdes i Bergen 5. mars, etterfulgt av butikkslipp og Oslolansering 10.mars. Resten av verden har lansering 20. mars. Trykkprossessen har vært den mest hektiske i mitt liv, man skulle tro det gikk bedre andre gangen, men akk. Det er store forventningen til en etterfølger, den vanskelige nummer to som de også kalles. Jeg har vært nervøs, men nå er jeg veldig trygg på at utgaven er bedre enn førstefødte og jeg gleder meg vanvittig til den sendes verden over. For de som ønsker en titt før alle andre: alle som forhåndsbestillinger magasinet får det i posten om en drøy uke.

In other words: Puh! A New Type of Imprint Volume Two «Conversations on Creativity and a Study of Time» is launching very very soon. To be more precise: official launch in Bergen March 5th, followed by store release and Oslo Launch March 10th. In the rest of the world it launches March 20th. The printing has been too hectic, you’d think it would be better the second time, but nah. There are great expectations for a successor, the tricky number two if you prefer that term. I’ve been nervous, but now I am very confident that this issue is even better than the firstborn and I’m really looking forward to ship it worldwide. To those who want a peek before everyone else: anyone who pre-orders the magazine get it in the mail in a week from now.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “A Second Lover

  1. It looks amazing! I can’t wait for it to be launched and get to the UK ;) x

  2. Vivian on 2. mars 2015 at 11:14 said:

    Ååå, kommer første utgave fortsatt til å være tilgjengelig, da? Jeg bor i Bergen, men fant aldri ut hvor jeg kan få kjøpt. Kommer lanseringen også til å være åpent for alle?

    • Hei Vivian :) Ja, den er tilgjenglig en liten stund til. Det er nesten utsolgt over alt, men den er til salgs så lenge lageret rekker. Du kan fremdeles bestille den på nett. Ønsker du å komme på lansering i Oslo eller Bergen? Det er liste, men jeg setter deg gjerne på!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation