A Glimpse of Spring

Fransk BazarNude

I helga våknet Grünerløkka til live. Jeg hørte barn spille basket lenge før jeg vurderte å stå opp, hele Oslo lekte stolleken fra elleve og var man heldig, fikk man skivst seg sammen med en venninne på et av de mindre populære stedene. Folk drakk øl i solsteken, klesvasken ble hengt utendørs for første gang i år og sveiet i den kalde vinterlufte som også i år kommer til å lure folk. Vi har forlatt hiet. Endelig. Selvom det snødde igjen i dag, var det ingen som rynket på nesen—man kan leve lenge på en helg som denne. Jeg sov lenge, spiste bacon til frokost, drakk kaffe på kafé (etter en times jakt etter ledig sitteplass), slappet av og vært både venninne og kjæreste. Sistnevnte avsluttet helgen på skikkelig vis, med en middag på Delicatessen. En perfekt teaser om hva som venter i månedene som kommer. Andre fine ting: Om fire dager kommer magasinet fra trykkeriet.

In other words: Grünerløkka, Oslo’s most trendy area, finally rose from the dead this weekend.  I heard children playing at the basketball court long before I considered to start the day, everyone was hunting like maniacs for a vacant chair at the cafes, one was lucky if you got a spot at one of the less popular places. People shared pint’s in the sun and the laundry was hung outdoors for the first time this year—in the crispy winter air, that people traditionally had forget about. We have officially left the den. Although it snowed again today, nobody seemed to care—a glimpse of spring can last for a long time. What a weekend. I stayed in bed for hours, ate bacon for breakfast, drank coffee at the cafe (after an hour of scouting), relaxed and was both a friend and a lover. The latter ended the weekend honorably, with a dinner at Delicatessen. A perfect teaser of what awaits the coming months. Other wonders: Volume Two will arrive at the office in four days.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation