Bonjour Ma Cheri!

Leon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper Launch

I går hadde jeg den perfekte, franske aftenen hos A Fashion Agency, hvor de stolt introduserte Leon & Harper, deres nye, franske merke. Som vanlig var alt gjennomført: Vi snakker baguetter, ost og kjeks, rødvin (..midt i uka er aller best) og en uhøytidelig titt på kolleksjonen. Den slo meg først som litt for feminin for min smak, men når jeg så nærmere etter, oppdaget jeg fantastiske, androgyne plagg i veldig god kvelitet. Også Paris! Striper, rene snitt, små, romantiske detaljer, lag og på lag og et hit av bohem. Kolleksjonen er perfekt til byvandring, sykkelturer i usette gater og små hverdagseventyr. Selv brandingen av merket er romantisk: Hello, I love you, can you tell me your name? Dessuten fant jeg the camel coat. Men den og resten av bildene kan du heller ta en titt på her:

Leon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper LaunchLeon & Harper Launch

Jeg ble forelsket. Men, hei, hvem elsker ikke Paris?

In other words: Yesterday I had the perfect French evening at A Fashion Agency, where they proudly introduced their new French brand, Leon & Harper. As usual everything was completed: We’re talking baguettes, cheese and crackers, wine (.. which tastes even better in the middle of the week) and an informal look at the collection. It struck me at first as little feminine for my taste, but when I looked closer, I discovered amazing, androgynous garments in very good quality. And it was so Paris! Stripes, clean-cuts, small, romantic details, layers and a hint of bohemian. The collection is perfect for city walks, bike rides in unseen areas and small everyday adventures. Even the branding is romantic: Hello, I love you, can you tell me your name? Moreover, I found the camel coat! I fell in love. But, I mean, who doesn’t fall in love with Paris?

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

8 Thoughts on “Bonjour Ma Cheri!

  1. Ok, den kåpa der var perfeksjon!! Herregud.

  2. Dina on 4. februar 2015 at 09:56 said:

    Bonjour, hvordan kan en stakkars nordmann få fingrene i denne kolleksjonen!?

  3. The collection is gorgeous! Love it x

  4. Elsker kåpa! Synd for meg at kamel kræsjer vondt med hår- og hudfargen min, men på deg fungerer det helt perfekt!

  5. Erica on 5. februar 2015 at 13:50 said:

    Ja takk til oppdatering på dette merket; når og hvor det kommer i butikk. Blev helt forelsket i buksen (og stylingen) på øverste bildet… <3

  6. THE COLLECTION IS FANTASTISK!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation