Instant Short stories

insta_1

Januar forsvant like fort som måneden kom. Heldigvis. Januar er for meg, som for mange andre, den tyngste måneden i året: Man kommer tilbake fra en lang, lat ferie og plutselig er ikke de mørke kveldene like koselige lenger og vi lengter mest til lyse dager og vår. Jeg har for så vidt tilbragt mesteparten av årets første dager innendørs, med lange arbeidsdager og mykje kjærligheten så snart jeg så muligheten til det. Jeg startet året i København (god mat, shopping, alkohol, gode venner osv) og var så pass rastløs da jeg kom tilbake på jobb at det føltes godt å ikke vite hvor jeg skulle starte en gang. En ting av gangen, dette går bra. Ellers har vi kjøpt sofa, puter og forsøkt å ferdigstille dette endeløse prosjektet, kalt leilighet og hjem. Det kjem seg, som man sier i Sogn. Og det var den måneden, som føles uendelig lang, men som samtidig forsvant i fei. Og i motsetning til Januar, er Februar et tegn på vår; et steg i riktig retning. Vi skal ferdigstille Volume Two, meg og gubben skal bestille årets sommerferie (iih!) og jeg har store planer om å fortsette med samme rødvinskjøret med gode venninner. Helst enda oftere. Vinteren er ikke så ille, men herregud det skal bli godt med vår.

In other words: January came and went. Fortunately, I will say—January is for me, as for many others, the heaviest month of the year: We come back from a long, lazy holiday and suddenly the dark evenings feels a bit too dark, we immediately start longing for the bright days of spring. To be honest, I’ve spent the year indoors so far, with long hours and work and some snuggle underneath blankets as soon as I saw the chance. I started the year in Copenhagen (good food, shopping, alcohol, good friends, etc.) and were so restless when I came back to work that it felt good to have too much to do. We also purchased a sofa, new pillows and tried to finalize this endless project, called an apartment and home. One step at a time.. And that was January, really, who both came and went so fast. Unlike January, February is a sign of spring; a step in the right direction. We will finalize Volume Two, me and the hubby will order this years summer vacation (iih!) And I have big plans to continue with the same red wine + friends thingy I have going on. Preferably even more frequently. I guess the winter isn’t so bad after all, but my god I’m looking forward to spring.

Pictures from my Instagram: @veroniqmike

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Instant Short stories

  1. Pauline on 4. februar 2015 at 20:39 said:

    Herleg! Leilegheita ser fantastisk bra ut, du har god smak. :)

    Litt rart spørsmål kanskje, men skriv du bokmål til vanleg sjølv om du er frå Sogn?

    • Takk. Den har blitt ganske fin, om jeg kan si det selv! :) Og ja, jeg skriver bokmål. Da jeg gikk på ungdomsskolen byttet jeg hovedmål, selv om jeg bodde i Sogndal. Det har alltid falt seg mer naturlig i hodet mitt. Liker dog å skrive poesi på nynorsk, det er jo langt langt finere og mer romantisk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation