Behanced

A New Type of ImprintA New Type of ImprintA New Type of ImprintA New Type of ImprintA New Type of Imprint0A New Type of Imprint

God morgen fintfolk. Hvis dere vil kan dere nå ta en nærmere titt på A New Type of Imprint Volume One på Behance — en nettside for designentusiaster som er proppet av inspirasjon og fantastiske portefølger. For to dager siden ble magasinet valgt ut som anbefalte arbeider. Et lite blåbær for verden, et meget stolt øyeblikk for redaktøren!

In other words: Good morning loved once. You can now take a closer look at A New Type of Imprint Volume One on Behance – a webpage for design enthusiasts. It is crammed with inspiration and amazing portfolios. Two days ago the magazine was featured as recommended works – A tiny step for the world, a very proud moment for the editor-in-chief!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Behanced

  1. Gwen on 31. januar 2015 at 06:05 said:

    Jeg maa bare si hvor glad jeg ble for at dette bladet naa er til salgs i England! Hadde tenkt aa be min mor i Norge kjope det for meg, og bla bla, og saa kunne jeg plutselig springe inn paa sjappa nedenfor Barbican og finne det der! Og FOR et nydelig blad det er. MINST like fint som Kinfolk! (Som jeg elsker dypt.)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation