Skriv & vinn

Skjermbilde 2015-01-24 kl. 12.23.56Skjermbilde 2015-01-24 kl. 12.24.03

Som jeg har fortalt tidligere, har Samsung oppfordret meg til å skrive mer for hånd for å se om det kan gjøre meg kreativ, om det kan trigge skaperlysten og kanskje få meg til å huske ting bedre. Over ser du en liten filmsnutt av typograf, Christopher Haanes, som forteller om viktigheten av håndskriften og dens utfordringer. For meg, har den bittelille endringen absolutt fungert. Kanskje påminnelsen er nok: Hei, skriv ned noen ord. Kanskje det er nostalgien? Jeg ønsker herved å sende utfordringen videre: Skriv for hånd! Se hva som skjer! Legg ut et bilde av håndskriften din med #samsunghandwriting på Instagram og vær med i trekningen av å vinne din egen, personlige font.

Om ikke for kulturarvens del (for kjære vene, det er viktig å ta vare på det gamle), så for deg selv!
En håndskrift er noe vi skal være stolt av. Og så er det jo fryktelig fint og koslig da.

Innlegget er sponset av Samsung.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation