Why I love my job

A New Type of ImprintA New Type of ImprintA New Type of Imprint

A New Type of Imprint Volume Two er endelig inne i produksjonsfasen, etter tre måneder med research, analyser og planlegging. Dette er det vakre med yrket: Å få møte fantastiske mennesker fylt med historier, lidenskap og stolthet til faget. I dag besøkte vi Ørenberg Bokbindere, hvor vi møtte Julius som stolt fører videre familiebedriften som fjerdegenerasjon. Du kan lese hele historien, om bøker; alt det fine de symboliserer og viktigheten av å formidle både arv og ‘gamle’ tradisjoner i en verden hvor teknologien tar over, i Volume Two. (Lanseres i begynnelsen av mars.)

_

A New Type of Imprint Volume Two is finally being produced, after three months of research, analysis and planning. This is the beauty of the profession: to meet wonderful people filled with stories and passion. Today we visited Ørenberg Bookbinders, where we met Julius who proudly leads on the family business as the fourth generation. You can read his story on the beauty of books and the importance of conveying both heritage and ‘old’ traditions in this world of fast forward digitalization. (Launching March 2015)

Order Volume One here
Sign up for Subscription here

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Why I love my job

  1. Can’t wait for the second issue x

  2. aslak on 24. januar 2015 at 14:43 said:

    jeg er virkelig spent og håper på å få være en del av enda en flott lansering. heier på deg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation