Vacay diary

COPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGENCOPENHAGEN

Åh, hvilken ferie jeg har hatt. To hele uker uten arbeid. Først fryktelig rastløs, deretter totalt avslappet. Det hele startet med en uke i Sogn, som var en perfekt oppladning til søvnløse netter i København den siste uken. Jeg elsker Køben, for en sjarmerende by! Nyttårsaften var dog alt annet enn sjarmerende — jeg mener, dansker er syke i hodet når det gjelder fyverkeri. Heldigvis rakk vi tidenes hyggligste kalkunmiddag, før jeg tok meg selv i å løpe gatelangs med hendene over hodet. Resten av uken slumret vi, trasket gatelangs, spiste pizza, drakk margarita (æsj) og vin. Akkurat det jeg trengte for så å endelig komme tilbake på jobb oppladet og klar for den neste utgaven av A New Type of Imprint.

Håper alle hadde en nydelig ferie.

Oh, what a holiday! Two whole weeks without work. At first I was too restless, then totally relaxed. It all started with a week in my hometown Sogndal, where I spent most days reading and re-charging. This was followed by sleepless nights in Copenhagen. I love Copenhagen, what a charming town! New Year’s Eve was however anything but charming – I mean, Danes are maniac when it comes fireworks. Gladly we had a lovely turkey dinner before I found myself running on the streets with my hands over my head. The rest of the week we slumbered, strolled around the city, ate pizza, drank margarita (yuck) and wine. It was just what I needed, really — now I’m finally recharged and ready for the next issue of A New Type of Imprint.

Hope everyone had a lovely holiday.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Vacay diary

  1. Glad you had a lovely time! The photos are gorgeous. I’m looking forward to the new issue of A New Type of Imprint. x

  2. Europanina on 7. februar 2015 at 20:25 said:

    Flotte bilder! Fine fargerpå husene :) Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation