Ord

Å finne ord og formulere setninger i håp om å kunne beskrive en følelse, er det aller vanskligste ved det å skrive. Enda vanskligere er det når man ønsker å beskrive kjærligheten; at personen som leser virkelig skal forstå hva en føler. Faktisk talt er det umulig, på grunn av mangler i kommunikasjonen. Dessuten er det norske språket veldig begrenset. Men, i forrige uke mottok jeg min egen håndskrift i vektor, noe som gir ordene litt mer personlighet. Jeg ble inspirert, skrev et aldri så lite kjærlighetsbrev:

gild4

I morgen legger jeg ut en konkurranse, hvor en av dere kan vinne deres egen håndskrift i vektor. Stay tuned.
_

Innlegget er sponsent av Samsung

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Ord

  1. Du skrive så fint at eg får frysningar.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation