Copen, My love

TOPSHOP & OTHER STORIESRoskilde Rising Recap

Tirsdag flyr jeg til København med min kjære for å feire nyttårs med gode venner. Jeg kan neste ikke vente — Køben er uten tvil en favoritt, byen er så vakker og innbyggerne utrolig inspirerende. Min kjære, Daniel, har aldri vært der, det blir fint å vise ham rundt — å spasere gatelangs på måfå, å shoppe, spise organiske lunsjer, drikke vin døgnet rundt, besøke Christiania og la dagene være late, ikke planlegge en ting. Her er noen bilder fra en tur tidligere i år. What a beauty:

Roskilde RisingRoskilde RisingRoskilde RisingRoskilde RisingRoskilde RisingRoskilde RisingTOPSHOP & OTHER STORIESRoskilde Rising Recap

In other words: Tuesday I fly to Copenhagen with my love, to celebrate New Years with my friends who live there. I can’t wait, actually. Copenhagen is such a beautiful city, and its residents are so inspiring. My love, Daniel, has never been there, and it’s gonna be exciting to show him around — to stroll the streets of Copenhagen, to shop, eat organic lunches, drink wine all day around, visit Christiania and let the days be lazy and don’t plan a thing. The pictures is from my last trip to Copenhagen, earlier this year. What a beauty.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation