10 GOLDEN YEARS

10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG

Ordet favoritt strekker ikke til når man skal omtale Bjørg. Hun er en pioneer, det er noe virkelig unikt ved alt hun gjør. Måten hun forteller historier, lager skatter basert på en solid grunnmur av et konsept. Jeg tar av meg hatten. Jeg var så heldig å få arrangere hennes 10 årsjubileum sammen med Anti i forrige uke. Bloggere, presse, venner og bekjente feiret Norges største smykkedesigner. Det hele startet med en intim frokost, god kaffe og deilig julestemning hos Milla Boutique og ble avsluttet i tårer da Ingrid fra HighasaKite sang seg inn i sjelen til alle som møtte til festen hos Milla på kvelden. For en nydelig dag — en verdig feiring av 10 suksessrike år… og her følger et aldri så lite photo diary:

10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG15988725142_ee92ad19cc_h10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRGMG_972510 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG10 GOLDEN YEARS med BJØRG

_

In other words: It’s hard to find a word magnificent enough to describe Bjørg — Norway’s most successful jeweler designer. After all, she is a pioneer, her design is really unique. The way she tells stories through her products, where every piece and collection is based on a solid foundation and concept. I take my hat off. It was an honor to organize her 10th anniversary; 10 GOLDEN YEARS, last week. Bloggers, media, friends and acquaintances celebrated her success. It all started with an intimate breakfast, warm coffee and an romantic Christmas spirit at Milla Boutique and ended in tears when Ingrid from HighasaKite song herself into our souls at the official party at Milla later the same night. What a lovely day—a worthy celebration of 10 successful years in business.

Congratulations to Bjørg and her wonderful team!

_

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation