Current Obsessions

currentobsession

Som vanlig aner jeg ikke hva jeg skal svare når min mor spør meg om hva jeg ønsker meg til jul. Er det sånn at jeg, som tjuefireåring, har alt jeg ønsker meg? Neppe. Jeg svarer som pappa da jeg var barn: Snille barn! Sannheten er at det materialistiske ikke appellerer som før, det er følelsen av å ha tid til å handle som er god; det å tusle rundt i ukjente byer på måfå og bruke penger jeg selv har spart. Heldigvis skal jeg og min kjære feire nyttår i vakreste København, da finner jeg trolig ting jeg ikke visste jeg ønsket meg. Likevel har jeg besettelser som kommer å går, men er det virkelig et grunnlag for et ønske? I så tilfelle ønsker jeg meg sorte slengbukser, bøker satt i Scandinavisk Design, ny tattovering (på fingrene) og generelt everything black. Men blir også glad for en liten potteplante og mykje kjærleik.

_

In other words: As usual I have no idea what to answer when my mom asks me what I want for Christmas. Have I, at the age of twenty four, everything I want? Hardly. I tell her what my dad told me when I was a child: Kind children! The truth is that materials don’t appeal to me like before—it’s the feeling of actually having time to buy stuff that I like: Strolling around in unfamiliar cities and spend I’ve saved myself. Fortunately I’m celebrating New Years in beautiful Copenhagen with my hubby! There I’ll probably find things I did not know I wanted. Despite that, I sure have current obsessions that comes to goes, but is it really enough for a wish? In that case, I want black pants, books set in Scandinavian Design, a new tattoo (on my fingers) and generally everything black. But then again — I’ll be happy for to get a small plant and lots of love as well. 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “Current Obsessions

  1. har samme problem, ingen anelse om hva jeg ønsker meg i år. på en måte er det litt fint også. ha en god helg kjære deg!

  2. Eg har samma problem. Eller e vil kje kalla de et problem. Det e jo bare bra egentlig. At ein føle ein har alt ein trenge ;) Digge den tatoveringen!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation