Vino Veritas Oslo

Vino_Veritas_Masquespacio_Photo-Cualiti-2Vino_Veritas_Masquespacio_Photo-Cualiti-6

Når det lir mot kalde vinterkvelder, finnes det ingen bedre nyheter enn nyåpnet restauranter med store mengder sjarm! I et lite trehus ved Galgeberg på Oslos østkant, åpnet det for en liten stund siden en ny øko-gastrobar; Vino Veritas. De serverer økologisk brunsj og middag med egenprodusert økologisk vin fra Sierra Nevada i Spania. Jeg elsker lokalet og den gjennomførte grafiske profilen, som er satt av designstudioet Masquespacio—alt er så rent og delikat, og har en perfekt blanding av norsk og spansk sjarm.

Vino_Veritas_Masquespacio_Photo-Cualiti-8Vino_Veritas_Masquespacio_Photo-Cualiti-4Vino_Veritas_Masquespacio_Photo-Cualiti-1

_

In other words: In a small wooden house at Galgeberg, on the east side of Oslo, there is a new charming eco gastrobar called Vino Veritas. When we’re getting dangerously close to cold winter evenings, there is literally no better news! They serve organic brunch and dinners with homemade organic wine from Sierra Nevada, Spain. I love the venue and their consistent visual identity, which is set by Masquespacio, a Spanish design studio. Everything is so clean and delicate, and has a splendid mix of Norwegian and Spanish charm.

_

You’ll find this sweetheart at Strømsveien 1, Oslo, Norway.
Pictures by Vino Veritas.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation