MORDKNULL LAUNCH

MORDKNULLIMG_8142MORDKNULL

I går feiret vi lanseringen av Odd Magnus Williamsons nye bok «Mordknull» på YME. Boken er utviklet i samarbeid med Anti og Odda ga utrolig mange (velfortjente) komplimenter til både byrået og Kjetil Wold. Stas! Jeg er mektig imponert over resultatet som startet med tanken om å lage en coffee table book uten bilder, men som heller skal skape bilder i hodet til den som leser. Noe man absolutt får med setninger som «De fant hverandre som barn. Sommeren var endeløs og full av hestehov. Bak sommerhuset på Hurum plukket de markjordbær og risset hakekors i bannene på hverandre.»

Typografien er satt av det norsk-engelske byrået Non-format, som ønsket å skape litt avstand til det stygge. Hver bokstav er håndlaget og de vakre, mer snille ordene er fremhevet. Det ser fryktelig fint ut, frem til man leser nøye og får et innblikk til ondskapet. Jeg elsker det! .. og her er noen bilder fra lanseringen:

MORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULLMORDKNULL

Du kan kjøpe óg få signert boken på YME i morgen, lørdag. Gratulerer Odda!

_

Yesterday we celebrated the launch of Odd Magnus Williamson’s book «Mordknull» (which means «murder fuck» in Norwegian)at YME. The book was developed in collaboration with Anti and Odd Magnus gave an incredible amount of (well deserved) compliments to both the agency and Kjetil Wold. Great! I’m so impressed with the result! Odd Magnus had an idea of making a coffee table book without pictures, but rather a text that will create images in the mind of the reader. Something you definitely get with phrases like «They found each other when they where kids. The summer was endless and full of coltsfoot. Behind the summer house at Hurum they picked wild strawberries and carved swastikas in each others bans.»

The typography is set by the Norwegian-British agency Non-format, which wanted to create some distance to the horrible message. Each letter is hand crafted and very beautiful, and all the kind words are highlighted. It looks terribly nice, until you read carefully and get a glimpse of evil. I love it! 

You can by and get the book signed at YME, Oslo tomorrow. Contratulations Odda! 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “MORDKNULL LAUNCH

  1. Hei Kjære Veroniqa.
    Fysøren for en rå dame du virker som. Kunne du kansje skrevet litt om «A New Type Of Imprint»?
    Har liksom ikke fått helt forståelse på hva det er, men det virker utrolig kult.
    Stå på!!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation