Launching

INMAINMA

Tidligere denne uka presenterte jeg A New Type of Imprint for bransje og andre interesserte under kreativ frokost med INMA. Jeg skal ærlig innrømme at jeg var sjukt nervøs; nå skal mennesker rundt i hele verden dømme hvert tegn, ord og utforming av noe jeg har jobbet med det siste halvåret. Det er rart og selvsagt fryktelig fint—det er jo for leserne vi gjør dette. Responsen etter presentasjonen var og er fremdeles overvelvende, det er fint at folk ønsker å støtte et prosjekt som virkelig er nært hjertet vårt. Det er så viktig at noen snakker høyere om kreative nordmenn! Bare tenk så mange vi ikke vet om selv en gang, som enda ikke har fått oppmerksomheten de fortjener! Det er under en uke til den offisielle lanseringen og jeg har veldig lyst til å gi bort noen billetter til noen av dere også. Legg igjen en kommentar dersom du har lyst til å ta turen og om du har lyst å ta med en venn/noen venner, så trekker jeg noen vinnere på mandag.

Ellers vil jeg informere om at magasinet fremdeles kan forhåndskjøpes her, neste uke vil prisen øke til fast utsalgspris. Takk til alle som bestiller og støtter—i bunn og grunn er det dere som har fått meg hit jeg er i dag.

_

Earlier this week I presented A New Type of Imprint for the Norwegian industry and other interested parties at creative breakfast with INMA. I must admit that I was foolishly nervous; people around the world are now about to judge every word, photo, dot and sentence; something I’ve been working on the past six months. It feels strange and obviously terribly wonderful—we do this for the readers, after all. The response after the presentation was and still is overwhelming, it’s so nice that people want to support a project that is really close to our heart. It is so important that someone speaks louder about Norwegian creatives! Just think about how many we do not know of, creatives that have yet to receive the attention they deserve! It is less than a week until the official launch and I really want to give away some tickets to some of you too. Leave a comment if you want to celebrate the evening with us and if you want to bring some friends. I will announce some winners on monday.

Otherwise I will inform you that the magazine can still be purchased here, next week the price will increase to the regular retail price. Thanks to all who orders and support—in a way it is you who have gotten me where I am today. 

_

Have a good one! Photocred: Susanne Hovda

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

6 Thoughts on “Launching

 1. Alexandra on 31. oktober 2014 at 09:42 said:

  Gratulerer, det er så kult at du har fått til dette! Og det hadde vært morsomt å være med på lanseringen.

 2. Hello :) This is Daria, the girl who emailed you a few days ago about ordering the magazine. I have been following you and the making of the journal for a while and I cannot wait to have a look at it! :) Best wishes x

 3. aslak on 31. oktober 2014 at 18:40 said:

  gratulerer så mye veronica, det har vært morosomt å følge deg og dine prosjekter. hadde vært fantastisk og være med å feire det storslåtte resultatet av hardt arbeid og ren kreativitet med dine venner og kanskje noen av mine. jeg krysser i hvertfall fingrene. håper vi sees

 4. Jeg elsker folk som driver med noe dem elsker. Lidenskapen. Blir helt drøyt inspirert av dem, og skulle ønske jeg hadde enda mer guts til å gjøre det selv. Nuvel. Hadde vært sjukt fett og komme på lanseringen og å ta med meg ei venninne eller to. xoxo

 5. Gratulera så mye asså. Det ser ut som et fantastisk produkt du har laga. Tipp topp tommel opp. Virkelig :D

 6. Krisitine on 3. november 2014 at 23:56 said:

  Hei! Til bursdagen min fikk jeg 4 utgaver av A New Type of Imprint av min fantastiske kjæreste. Han hadde til og med tatt kontakt med deg angående signering av den første utgaven. Jeg ble selvfølgelig i ekstase med tanken på å ha sikret meg A New Type of Imprint og ikke minst en liten hilsen fra deg. Jeg har lenge beundret din lidenskap, ambisjon og drivkraft for det du brenner av, og at du får uttrykt det så godt her på bloggen din. Jeg kjenner meg veldig igjen i mye av det du skriver, og du har på mange måter hjulpet meg med mine framtidsplaner om hvilken vei jeg skal velge! Det hadde vært så stas og få opplevet det kreative Oslo på nært hold. Jeg bor enda i hjembygda mi, og selv om det er trygt og godt, lengter jeg etter mer urbane omgivelser. Om du velger meg som skal få billetten til lanseringen vil jeg gjerne ta med meg min beste venninne. Vi er veldig forskjellige men hun har allikevel sittet lange timer å hørt på meg snakke om ting jeg brenner for, du og mine andre inspirasjonskilder og Oslo som jeg har lagt min elsk på! Håper jeg blir den heldige :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation