Art & Black Coffee Sunday

Sunday StrollSunday Stroll

I går var en søndag som søndager skal være: Våkne tidlig, se serie i morgenkåpe til tolv. Gå rundt på måfå, oppdage nye steder, som for eksempel isitsocollective;  et permanent pop up galleri på Øvrefoss som nå huser Julie Tørrisen med utsillingen Faces (sjukt fin!). Videre: Gå på favorittkafeer som plutselig har utvidet med større lokaler inn en dør og gjennom en bakgård—Kolonihagen var enda finere enn jeg husket det (de har forresten hovedutvalget av utstillingen til Julie). Velge noe nytt og rart fra menyen; gresskarsuppe, hjemmelaget brød og smør fra Røros. Snakke om tattoveringer, kjærlighet, fremtidsplaner, rastløshet og vår aller største frykt; å bli en streber, med sin beste venninne. Endelig ha tid til å fotografere kun fordi man har lyst:

Sunday StrollSunday StrollSunday StrollSunday StrollSunday StrollSunday Stroll

 

Yesterday was a perfect Sunday and the way they should be: wake up early, watch series in a bathrobe till twelve. Walk around aimlessly, discovering new places, such as isitsocollective; a permanent pop up gallery at «Øvrefoss» which now houses Julie Tørrissen with her exhibition «Faces» (so very beautiful). Furthermore: go to your favorite café and discover that they has expanded to larger premises—Kolonihagen was better than ever. Selecting something new and strange from the menu; pumpkin soup, homemade bread and a local butter from Røros. Talking with your bestie, about tattoos, love, future plans, restlessness and our biggest fear; to become one that always seeks. Finally have time to take pictures just because I wanted to.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Art & Black Coffee Sunday

  1. Lovely lovely post :) Julie Tørrissen’s work is amazing x

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation