Fleeting Moments

UpdateUpdate

Det er stille før storm, men også stille etterpå. Vi gikk to dager over deadline, det siste døgnet sov jeg to timer. Samboeren min spanderte indisk bare timer etter levering, vi satt helt innerst i lokalet, bare der kunne jeg slappe av med mitt altfor slitne utseende. Han har vært vilt tålmodig, denne mannen jeg deler seng med; ting man setter pris på i travle perioder. A New Type of Imprint ble vakrere, større og sterkere enn jeg hadde trodd. Det betyr likevel ikke at den kritiske perioden er over; markedet har enda ikke sett, luktet og dømt det. Det skjer først neste uke. I dag sov jeg til klokken elleve og har min første frihelg på lang tid. Solen skinner, Oslo plystrer og planene tar for seg vin, gode venner, piercing og klinerier. Akkurat som jeg liker det. Og ellers: Jeg tok synstest i forrige uke, det viste seg at det gode synet mitt jeg mente jeg hadde, overhode ikke var særlig godt og nå må jeg tilvenne meg tanken på å være en brilleperson. Til enhver tid. Èn brille til vanlig bruk, èn til skjerm og lesning. Jeg tenker det er en ypperlig mulighet til å se enda smartere ut. Og til dere: Takk for støtte, tålmodighet og forståelse. Det er både fint og rart at statestikken viser mange lesere hver dag, tross mangel på tilstedeværelse fra min side. Heldigvis har alt gått fint, jeg har funnet roen og er inspirert til å fortsette å oppdatere.

God helg!

_

Oh hello. I’m still alive.

_

Jacket SØLV | Pants ZARA | Sweat WEEKDAY | Shoes VAGABOND
Photo cred: Maja Hyggen

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Fleeting Moments

  1. gratulerer med overstått. vi heier på deg

  2. Jeg tenker å kompentsere for fraværet ditt ved å kjøpe magasinet.. ;)

  3. Stine on 28. oktober 2014 at 16:48 said:

    Det er fint å lese om at noen tar vare på deg i travle perioder. Håper alt føles litt bedre nå. (Om ikke; snart.)

  4. vesken, hvor er den fra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation