The Streets of Prague

In the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of Prague

We took a short weekend in Prague. I’ve heard a lot about the massive architecture and the view point by the Disney looking castle, but Prague seriously blew my mind. We walked for hours and hours, drank a great amount of wine and ate a lot of good food. I fell in love — this is the city of heaven for photographers who appreciate historical architecture. I just happen to be one of them.

In the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of PragueIn the streets of Prague

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “The Streets of Prague

  1. susanne on 4. september 2014 at 13:11 said:

    så himla vakkert!
    (pst. kjem du til å publisere noko a la ein reiseguide med stader å vitje, kaféar/restaurantar å ete, ting ein berre lyt sjå osv?)

    • Takk takk! Og nei – det kommer ingen guide egentlig. Jeg dro på ferietur og tenkte ikke på å skrive ned noe som helst. Dog vil jeg si at det eneste man MÅ gjøre er å besøke gamlebyen og slottet på toppen. Og spaser, for gudsskyld, i steden for å ta trikk. Gå rundt i de områdene, sett deg ned på små kaffeer. Drikk masse vin. Det er alt man trenger for i den byen!

  2. Åh, Praha er en nydelig og utrolig stemningsfull by! Så fint du har fanget den!

  3. Hi, I am from Prague and I absolutely love your pictures of my town. You make it look way better than I perceive it, thanks. And I am glad you enjoyed your stay :).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation