Four walls and a life

bloggge6299477bf482e1ecfd4433dfe8abad1mikkeblhag

I dag flytter vi inn i vår store, hvite og deilige løkkaleilighet. Fire tomme rom som skal fylles med møbler, bøker, kjærlighet og liv. Førstnevnte er alt jeg tenker på – vi tar ikke med oss noe fra våre forrige leiligheter (bortsett fra mine 38 planter), skal begynne helt fra scratch. Som om hjemmet vårt er et hvit ark. Det er fryktelig spennende og skremmende på samme tid. For det første koster alt, for det andre vil man helst ikke bytte ut etter et år. Ting må være gjennomtenkt og riktig. Kveldene forsvinner derfor i Pinterest, Slettvoll, Montana, Jonathan Adler, MissoniHome, Bolia og finn.no. Jeg lengter etter å komme på plass óg til å våkne vedsiden av min hubby hver eneste dag.

_

Today we are moving into our new apartment. Four empty rooms to fill with furniture, books, love and life. Interior is all I can think about right now – we are not taking anything with us from our previous apartments (apart from my 38 plants). It feel good to start completely from scratch, as if our home is a empty piece of paper. It’s both exciting and scary. I spend my evenings at Pinterest, Slettvoll, Montana, Jonathan Adler, MissoniHome, Bolia and finn.no. I can’t wait to settle in and to wake up next to my hubby every single day.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Four walls and a life

  1. madelene on 28. august 2014 at 09:30 said:

    Så utrolig gøy!
    Du flytta inn i en annen leilighet med en annen først, ikke sant? eller så er det bare meg som misforstår kanskje :-)

    • Jepp. Dvs. Jeg har jo flyttet 10 ganger de siste årene. Flyttet ut av kollektivet i juni, flyttet nå videre sammen med min mann. Her blir jeg forhåpentligvis leeeenge.

  2. Jeg bare elsket koala-bjørnen på det nest siste bildet! Men lenken til flickr når jeg trykker på bildet er ødelagt :/

  3. Det har blitt mange timer med pinterest på meg i det siste også, gleder meg til huset vårt er ferdig oppusset og jeg kan begynne å fylle opp med møbler og ting! Herlig å eie i stedet for å leie for første gang!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation