Milla Boutique

Milla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker Brygge

Åh, jeg har jo helt glemt å vise dere bildene fra forrige ukes feiring av Milla Boutiques Grand Opening på Aker Brygge. Derfor – dette er en alternativ (superrask) løsning av Opplev Oslo óg et tilbakeblikk. Dere skjønner, Milla Boutique er virkelig (virkelig!) himmelen av interiør. Butikken er ikke det jeg ville kalt studentvennelig, men den som sparer, sparer ikke forgjeves – er det ikke det man sier? Nonetheless: De selger favorittene mine Jonathan Adler og MissoniHome. Dessuten har de nå Oslos fineste utvalg av coffee table books – og dét liker vi, eller?

Milla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker BryggeMilla Åpning Aker Brygge

_

I’ve completely forgotten to show you the pictures from last week’s celebration of Milla Boutique’s Grand Opening at Aker Brygge. Therefore – this is an optional (super quick) solution of Experience Oslo and a short flashback. You see, Milla Boutique is seriously (!!!) the heaven of interior design. It is not what I would call budget friendly but those who save, are not saving in vain (if that is a saying..) Nonetheless: They are selling both Jonathan Adler and MissoniHome, my favorites! And – they now have Oslo’s finest selection of coffee table books – and that we like, right? 

_

You’ll find them at Aker Brygge.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

6 Thoughts on “Milla Boutique

  1. your photographs are beautiful! x

  2. Håhå, så mange stilige gjenstander og velkledde mennesker på ett sted!

  3. åh. sånne butikker, de er så farlige de.

  4. Nydlige bilder, nydlig navn på ein butikk (høhø) og du såg fab ut, as always ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation