Broken hearts & Black coffee

the pourtulips

Ting man lærer: At man skal vente på grønn mann, at egoisme er uglesett, at hardt arbeid gir resultater. Ting jeg skulle ønske man lærte uten å først måtte erfare: At tålmodighet er viktig, at struktur er essensielt i en kreativ hverdag, at man ikke har tid til alt. Viktigst: En kopp kaffe i fred og ro hver morgen minsker stress, en bukett er fredagens beste invistering, alle hjerter leger over tid, livet har oppturer og nedturer, prioriteringer er alt, bunnen er aldri så jævlig som man trodde.

Familien min er i byen i helgen. Min bror har flyttet til Oslo for bli politimann, min søster er nysingel og skal handle skolesaker til hennes første år på videregående, mine foreldre spør spørsmål i håp om å lære mer om oss og det vi driver med. Fem mennesker i veldig ulike livssituasjoner, likevel helt naturlig. For min del blir helgen et pusterom – jeg har hørt at det er viktig å senke skuldrene fra en tid til annen. Jeg skal drikke kaffe, se min bror ta push ups, høre min mor fortelle om en god bok, se pappa le av kjæresten min og rådgi en nysingel lillesøster. Mamma skal få lov til å rådgi meg også, komme med ‘vær forsiktig, ta vare på helsa, ikke jobb deg ihjel’-leksa og jeg skal ta det til meg, som jeg alltid gjør. For noen ganger er knuste hjerter, familiebånd, shoppingturer i osloregn og livet generelt langt viktigere enn kreativtet og ambisjoner. I hvert fall mellom fredag kveld og mandag morgen.

_

God helg!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

4 Thoughts on “Broken hearts & Black coffee

  1. Helene on 17. august 2014 at 10:52 said:

    Du er alltid like inspirerende! Elsker elsker elsker bloggen din. Jeg er nysgjerrig på hvilke blogger du leser? Hadde vært gøy med et innlegg hvor du forteller om det:):)

  2. Fin post dette. Denne sommeren har jeg selv kjent på hvor viktig det er å kunne ta en pause av og til. Denne posten er spot on!

  3. Melissa on 4. september 2014 at 10:18 said:

    <3 dette må være noe av det fineste du har skrevet! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation