Dianas Vintage Heaven

Frk. Dianas SalongerFrk. Dianas SalongerFrk. Dianas SalongerFrk. Dianas SalongerFrk. Dianas SalongerFrk. Dianas Salonger

Rett før bryllupene i sommer hadde jeg en aldri så liten kleskrise – jeg fant ikke en eneste kjole som virkelig feiret både sommer og kjærlighet. Det var frem til jeg ruslet forbi den nye butikken til Frk.Dianas Salonger på Grünerløkka. Jeg skammet meg over at jeg ikke hadde tenkt tanken før – de har jo alt man skulle drømme om når det gjelder kjoler. Jeg kjøpte den blomstrete skjønnheten i vinduet over, med et perfekt snitt og et så romantisk print at jeg nesten falt en tåre. I tillegg til kjoler har de også smånips; vesker, smykker og fine detaljer til hjemmet. Absolutt verdt et besøk eller to. Den nye butikken ligger nesten nederst i Markveien, like forbi Bugges.

_

I had a dress crisis before the weddings this summer – I couldn’t find a single dress that celebrated both summer and love. That was until I walked past Frk. Dianas Salongers new store at Grünerløkka. They have everything one could dream of when it comes to dresses. I bought the floral beauty on the picture above, fell in love immediately. It had such a perfect cut and a way to romantic print, I felt like crying. In addition to dresses, they also sell vintage purses, jewelry and interior. Definitely worth a visit! Their new store is now at the end of Markveien. 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “Dianas Vintage Heaven

  1. Du va så fin i den kjolen!!!

    Eg må sei at eg savne å litt å bo i Oslo. Gå på løkka, sitta i parken, utforska mat og klær overalt. Men men. Eg får leva det livet ijønå dine vakre Oslobilder ;)

  2. I love vintage and that dress looks gorgeous! x

  3. Ser ut som en fantastisk kjolebutikk!

  4. Nora on 7. august 2014 at 20:30 said:

    Åååå, den butikken fortjener et besøk, ja!

  5. Og på bordet med smykkene kan jeg se Line Jorddals fantastiske ponnysmykker. Helt vidunderlig fin butikk med masse godbiter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation