Fransk Bazar & kjærleik

Fransk BazarFransk Bazar

Nina reiste mye til Paris for å besøke kjæresten Dider. Mens han var på jobb skulle hun lese pensumbøker, men huset i Oslo fikk stadig nye bruktfunn fra hele Frankrike. Hun dro stadig hjem med overvekt på flyet og etterhvert ble det fult i hjemmet. I steden for å avslutte jakten, bestemte de seg for å finne enda mer, og resultatet: Den nyåpnet skjønnheten Fransk Bazar på Grünerløkka, Oslo.

Fransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk BazarFransk Bazar

Fransk Bazar finner du i Grünersgate 5.

_

Nina traveled extensively to Paris to visit their beloved Didier. She was supposed to read textbooks while Dider was at work, but her apartment back in Oslo seemed to get new used discoveries from all over France, every time she went back. She traveled with increasingly overweight on the plane, eventually it became too full at home. Instead of putting an end to the hunt, they decided to look for even more treasures, and the result: The newly opened French Bazar at Grünerløkka, Oslo. Adress: Grünersgate 5.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “Fransk Bazar & kjærleik

  1. Såå fin butikk! Skal til Oslo om halvannen uke, så må nok ta turen innom da. Takk for tips!:)

  2. kristina on 4. juli 2014 at 19:47 said:

    Korrigere Franks til fransk?

  3. åh, dit må jeg innom !

  4. Ser ut som en heelt fantastisk butikk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation