HEYA!

Stankonia

Endelig stikker en mann av med premien! Jeg syns det er fryktelig stas at flere manndyr også leser denne bloggen og de fortjener en aldri så liten shout out. Vinneren er Christian – en gavmild og fin ektemann:

Dette er så fett. Jeg vet at fruen hadde klikka om jeg kunne gitt tre billetter til hun som bursdagsgave (4 august). Hun og venninne har vært forelska i Andre 3000 i alle år. Og som den gode ektemannen jeg er, stepper jeg seff til side når stjernen kommer til byen. Den siste tar jeg selv, for å passe på at alt går bra for seg. haha.

_

Håper fruen og venninnene blir superfornøyde og at du får en helt fantastisk torsdag på ØYA senere i sommer. Ps. You got mail!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation