Vixen Brunch

Italian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with VixenItalian brunch with Vixen

Det fineste sommeren gir det sosiale. På lørdag endte jeg opp på en aldri så liten dagsfyll og italiensk brunch med Vixen og andre inviterte. Vi snakker opera, deilig mat, fantastisk rosévin og vilt fine mennesker. Absolutt en digg start på en ellers brisen lørdag. Og sånn fortsetter sommeren, for denne uken skal jeg på fire sommerfester. Godt for sjela, ikke fult så bra for levra! Pytt, sa a – livet er godt når man er brun og brisen!
_

God tirsdag!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Vixen Brunch

  1. Wow, opera. Det e no eg konne tenkt meg å opplevd ein gong, koss va det? Ser hvertfall ut som du koste deg med god mat og god drikka og med masse fine mennesker :)

  2. Jeg elsker sommerfester og uformell dagsfyll, haha! Vi fortjener det, spør du meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation