MissoniHome

MissoniHomeMissoniHome

På onsdag holdt meg og Marte et event for MissoniHome; en eksklusiv lunsj på den Italienske Ambassaden, etterfulgt av mingle og sprudlevann på Milla Boutique. Det var fint å være på den andre siden av arrangmentet for en gangs skyld. Jeg har drukket mange vinglass på slike tilstelninger som blogger, men å arrangere det hele, var en helt ny opplevelse. Rosita Missoni kom fra Italia for anledningen – for en inspirerende dame! Tenk å være 82 og fremdeles leve for merkevaren du og din egen familie har bygd opp. Hun smilte gjennom en fullpakket pressedag og fortalte med ekte lidenskap om hvordan selve livet var inspirasjonen bak hver eneste kolleksjon. Sånt liker jeg! Dessuten er MissoniHome drømmedekoret når jeg endelig får kjøpt meg leilighet – det frisker opp ethvert hjem. Til og med en hundre år gammel ambassade.

MissoniHomeMissoniHomeMissoniHomeMissoniHomeMissoniHomeMissoniHomeMissoniHome

This Wednesday me and Marte held an event for MissoniHome; an exclusive lunch at the Italian Embassy, followed by mingling at Milla Boutique. It was nice to be the event planner for once. I’ve been drinking a grate amount of wine glasses at such events as a blogger, but to plan it all, was a completely new experience. Rosita Missoni came all the way from Italy for the occasion – what an inspiring lady! Imagine being 82 and still live the brand that you and your family have built. She smiled through a packed press day and told with real passion about how life itself was the inspiration behind every collection. Me like! MissoniHome has the perfect interior – it brightens up any home. Even a hundred years old embassy.

_

Have a good weekend!

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation