A slize of Spanish charm

IMG_8481IMG_8471IMG_8478IMG_8475IMG_8453IMG_8484IMG_8466IMG_8446IMG_8444

Når man drar til turistifiserte feriesteder, er faren stor for å aldri oppleve en autentisk restaurantopplevelse. Maten og drikken er overpriset, de ansatte er stresset og veldig opptatt av at alle skal føle seg hjemme. Det verste er når de til og med snakker norsk eller svensk. Vi spiste på mange fine steder i Ibiza, men finest av dem alle var Metro Pizza. Daniel tok meg dit kvelden jeg fylte tjuefire. Et passe shabby sted, ikke en eneste turist og skikkelig nydelig service og spansk sjarm. Restauranten ligger i en bakgate i selve Ibiza Town og var omringet av hus og et par alkispubber, men opplevelsen var helt fantastisk! Vi spiste den beste pizzaen noen gang (dette er ingen overdrivelse), drakk flere glass vin, knuste to av dem og lo halve natten. Jeg elsket det. Det er ikke hver gang man kan knuse vinglass og med en gang få et nytt et fra kokken, som mente det betydde good luck og var tegnet på en bra kveld. Jeg vil tilbake.

_

When you travel to a touristy place, you may never get an authentic dining experience. The food and drink is overpriced, the staff is stressed and want everyone to feel at home. The worst part is when they even speak Norwegian or Swedish. We ate at many fine places in Ibiza, but the finest of them all was Metro Pizza. Daniel took me there the night I turned twenty-four. A perfectly shabby place, not a single tourist, proper service with lovely Spanish charm. The restaurant is located in the Ibiza Town and was surrounded by houses and a couple pubs, but the experience was absolutely fantastic! We ate the best pizza ever (this is no exaggeration), drank several glasses of wine, smashed two of them and laughed the whole night. I loved it. It‘s not every day you can smash glasses and immediately get a new from the chef, who thought it meant good luck and needed when you’re having a good evening. I want to go back.

Where: Carrer D’ Atzaro’ 6, 07800 Ibiza Town

_

Reisen og alle vedrørende artikler er sponset av VING
The trip and all related articles are sponsored by Ving.no

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation