golden days

Ibiza reecapIbiza reecapIbiza reecapIbiza reecapIbiza reecap

Ibiza var over all forventning! For en kompleks, romantisk, varm og skjønn øy. Vi har fått tilbake pusten, blitt solbrente og kysset uforsvarlig mye ved bassengkanten. Jeg følte meg fryktelig heldig og forelsket da jeg endelig stupte i seng like etter midnatt. Det er godt å være tilbake også. Jeg gleder meg til å vise dere en haug med bilder, fortelle om alle skattene og selvsagt avslutte det hele med en aldri så liten miniguide! Stay tuned!

_

Ibiza was exceptional! What a complex, romantic, warm and beautiful island. We have regained our breaths, become sunburned and kissed indefensible much by the poolside. I felt so lucky and in love when I finally plunged into bed just after midnight. It’s good to be back home too. I look forward to show you a bunch of pictures and tell you more about it all and of course precent a small mini guide! Stay tuned!

_

Reisen og alle vedrørende artikler er sponset av VING
The trip and all related articles are in sponsored by Ving.no

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “golden days

  1. Herlige bilder! Har sett bildene du har lagt ut på insta, ser virkelig ut som en fin tur :)

  2. Nydelige feriebilder Mike! Gleder meg til å se mange mange flere!! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation