Sunday treating

Discover Oslo | MunciesDiscover Oslo | Muncies

God søndag formiddag! Denne går ut til dere som ikke brukte lørdagskvelden på eksamen eller bacheloroppgaver. Til dere som danset hele natten, sovnet med sminken eller med kebaben i hånden. Til dere som nå ligger i sengen med ørliten (eller grusom) skallebank og gruer dere til å møte søndagens hangover. Til dere med fylleangst, dehydrerte tunger og skrubbsultne mager. Jeg vet hva som hjelper: En saftig, smakfull og latterlig perfekt bruger fra Munchies! Lokalet er en fryd i seg selv – passe trailerpark, passe stort og med et klart budskap: Her kan du spise uten å tenke på manerer eller bordskikk. Jeg og Daniel var der forrige søndag, vi holdt kjeft hele måltidet. It is the shieeet!

Discover Oslo | MunciesDiscover Oslo | MunciesDiscover Oslo | MunciesDiscover Oslo | Muncies

Skatten ligger i Torggata 18c. Velbekomme!

_

This goes out to you who didn’t spend your Saturday working on your exam or bachelor assignment. This goes out to you who danced the night away, who fell asleep with your make up or with the kebab still in your hand. To you who now are bed locked with a tiny (or a super bad) headache and are dreading to meet the Sunday hangover. To the ones with anxiety, dehydrated tongues and  starving tummies. I have the cure: A juicy, tasty and foolishly perfect hamburger from Muchies! The place is delight – just enough trailerpark-ish, the right size and with a clear message: Here you can eat without worrying about table manners. Me and Daniel was there last Sunday, we didn’t say a word through the hole meal. It is the shit! You find the sweetheart at Torggata 18C, Oslo. You’re welcome.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “Sunday treating

 1. ingenting frister mer enn den posen med pommes frittes akkurat nå. bloggen din er veldig inspirerende!

 2. Åh, så digg! Det stedet må testes ut neste gang jeg er i Oslo.

 3. Guro on 12. mai 2014 at 16:44 said:

  Hei! Må bare spørre deg om noe, og jeg håper du en dag har tid til å svare meg!

  1. Hvordan kom du over «AD» utdanningen? Hva gjorde at du ville gå art director?
  2. Foregår studiet på Westerdals på Engelsk?
  3. Hvordan er dagene på Westerdals? Er det mye praktisk/teoretisk? Mye innleveringer/oppgaver?
  4. Lønner det seg å ha tatt et fotokurs før man begynner på AD studiet?
  5. Hvordan var opptaksprøv/intervjuet? Nervepirrende? Vanskelig? Morsomt?
  6. Må man ha et høyt snitt fra vgs, for å komme inn?

  Litt forskjellige spørsmål, men håååper du har lyst til å svare meg allikevell <3
  Lykke til med bachelor-oppgaven!
  Og GOD TUR på ferie. Kos deg masse :D

  Håper du spammer instagram med bilder, så jeg kan drømme meg bort, imens jeg kjeder meg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation