Paint & pencils

TorsoTorso

Like før enhver eksamensperiode finner du bustete studenter på Torso. Enten de trenger portefølgemapper, lerretter, malekoster, blyanter eller hva annet de skulle trenge for å løse en kreativ eller kunstnerisk oppgave.

Torso lå tidligere i et stort lokale like ved Bar Vulkan, men har nå flyttet like over veien – og har blitt en mindre og mer intim butikk. Dog like hyggelig service og handleopplevelse. De har dessuten en fin liten vegg med faglitteratur og utvalgte magasiner. Og ja, studentrabatt og medlemsfordeler – det er greit at et par ark og en penn ikke koster en formue.

TorsoTorsoTorsoTorsoTorsoTorso

Right before exam you’ll find tousled students at Torso. Whether they need portfolio folders, canvases, paintbrushes, pencils or whatever they might need to solve a creative or artistic assignment. Torso used to be in a large store right next to Bar Vulkan, but has now moved across the street – and has become a smaller and more intimate store. However just as friendly staff and shopping experience. They even have some well chosen literature and magazines. Oh, and they have student discount and member benefits – after all it’s nice if a few sheets and a pencil don’t cost a fortune.

_

They are located at Vulkan, Oslo. To be precisely: Maridalsveien 15.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Paint & pencils

  1. å fine bilder! elsker anbefalingene dine.

  2. åh, for et drømmende sted! ser ut som det er et sted som også er verdt å besøke etter eksamensperioden, spesielt for de av oss som ikke studerer noe kunstrelatert!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation