Exam stress relief

IBZIBI2021_2_34VSESIBZSAN1011IBZIBI2020_2_34IBZIBI2018_2_34IBZIBI2003_2_34

Om ni dager leverer vi Bacheloren. Det er overhode ikke et blåbær, jeg kommer nok en gang til å sitte oppe hele natten før levering, skrive under med tårer i øynene, bustete og fett hår, og falle sammen i total utmattelse like etterpå. Heldigvis for solferie og kjæresterier! Senere samme dag sitter jeg nemlig på flyet på vei til deilige Ibiza med min deilige mann. Der skal vi spise god mat, drikke vin, kline (masse masse), bade, sykle i soloppgang og solnedgang, besøke sjenerte småøyer, få fregner og solbrendt nese, og nok en gang løfte oss selv ut av eksamensstresset. Jeg kan virkelig ikke vente!

_

In nine days I will once again finish my exam in blood, sweat and tears. This is not a joke. I will deliver my Bachelor in messy hair, swollen eyes and collapse in total exhaustion soon after. Fortunately there is something called a sunny holiday and a lovely boyfriend. Just after deadline I’m off to Ibiza with my beloved. We’ll eat good food, drink wine, make out (a looot), swim in clear water, bicycle in both sunrise and sundown, visit small islands, get a face full of freckles and sunburned nose, and once again lift our self up and out from the damn exam stress. I can hardly wait!

_

Reisen og alle vedrørende artikler er i samarbeid med Ving, min nye reisepartner
The trip and all related articles are in collaboration with Ving.no, my new travel cooperator.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

5 Thoughts on “Exam stress relief

  1. dora on 5. mai 2014 at 15:21 said:

    Tvi tvi med innleveringen!

  2. Nora on 5. mai 2014 at 17:27 said:

    Ååh, jeg vil og! Ser så utroooolig fint ut der. Kos dere!

  3. MASSE lykke til!

  4. Åh jeg skal til Ibiza i sommer med to venninner og kunne faktisk ikke gledet meg mer!! Kom gjerne med tips, du har alltid de beste å komme med :) lykke til med siste innspurt!

  5. Har planer om å dra till Ibiza neste sommer. Hvilket hotell ligger dere på? Håper dere får en fantastisk tur!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation