You win | Kimbymike

KIM BY MIKE

Hei mine elskede! Takk for engasjement og fantastisk inspirerende forslag til hvordan man kan style buksen! Dessverre er det bare tre vinnere, det var latterlig vanskelig å velge. Alle bidragene var svært gode forslag, så hvis du får kleskrise kan du titte innom for litt inspirasjon, her. Når det gjelder vinnerene, valgte jeg tre forskjellige looks, som jeg absolutt kommer til å prøve ut selv. Applaus!

Badass & Dramatic

Mari: Jeg ville stylet jeansen med svære chunky sorte boots som forhåpentligvis snart havner i skoskapet, et stort halskjede som mor tryllet fram fra en bortgjemt skuff her om dagen og en enkel ermløs og høyhalset (selvsagt!) topp. hvis jeg føler meg dramatisk slenger jeg kanskje på min store lilla hatt og plommefarget leppestift.

Careless & Chic

Stine Friis: Jeg ville gjort det veldig enkelt, med sorte pumps, en enkel tskjorte og mine ray ban clubmasters. På regnfulle dager i trøndelag ville jeg kjørt på med en lang, mørkeblå blazer i silkeaktig stoff som jeg arvet av ei venninne og et stort skjerf som kan tvinnes om håret.

Fun & Casual

Vida Emilie: Jeg ville stylet den med en off shoulder topp (grease inspirert), svarte lakkloafers med tykk såle og lennonglasses rundt halsen. Eller på en kjøligere dag; gråmønstret body, mørkeblå knelang cardigan og et par deilige boots.

_

Gratulerer jenter – you got mail! God helg!

_

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation