KIM BY MIKE

KIM BY MIKEKIM BY MIKE

Endelig! Om en uke, 29. April, lanseres KIM BY MIKE i Norge. Dere finner buksen på utvalgte Vero Moda-butikker over hele landet og den er allerede sluppet på Asos.com. Jeg fant ut at det var på tide å fortelle dere om samarbeidet og selvsagt lodde ut ett par til tre lesere.

Videre følger et intervju tidligere publisert på Vixen.no

Grattis med jeansen, Mike! Hvordan kom collaben med Noisy may til?

Jeg var med i en enkel konkurranse under en jeanslansering i fjor sommer, hvor vi ble bedt om å beskrive en jeanstrend vi håpet ville komme. De likte tydeligvis det jeg drømte om.

Hvordan kom du opp med ideen til jeansen Kim by Mike?

Det var klart helt fra starten – Jeg elsker dressbukser og generelt løssittende bukser. Jeansen har derfor en dressbukselignende form. I tillegg er den inspirert av Levis 501, med en lys, vintagepreget blåfarge, oransje sømmer og kort ankellengde. Jeg ville holde den enkel, men likevel personlig. Lommene og innsiden har elementer fra tatoveringene mine, blant annet et Nynorsk dikt som handler om å nyte livet.

Kan du fortelle litt om designprosessen fra idé til ferdig produkt?

Prosessen gikk fort egentlig. Jeg tegnet alt sammen med Noisy May teamet på et par timer. Illustrasjonene på innsiden ble også klare i løpet av kort tid. Videre testet vi et par blåfarger og sømdetaljer, før vi fant den perfekte blåfargen. Nå gjenstår bare lanseringen.

På hvilken måte representerer jeansen deg?

Den representerer meg på mange måter: For det første er den enkel, for det andre er den bittelitt oversized og avslappet i snitt og uttrykk. Og illustrasjonene på innsiden er jo mine egne verk. Diktet skreiv jeg for mange år siden, og beskriver alt jeg står for. Dessuten er den enkel å bruke, noe jeg mener er det viktigste med et klesplagg. Den trigger på en måte inspirasjonen til å kle seg om morgenen.

KIM BY MIKE

Hvordan ville du stylet jeansen?

Jeansen kan styles på utrolig mange måter – alt fra avslappet strikkegensere til krabbelag på brygga, til dressjakker og høye heler for finere anlendinger. Den lyse blåfargen er ganske nøytral og rolig, noe som gjør den ypperlig for kreative løsninger på resten av antrekket.

Hva betyr denne collaben med Noisy may for deg?

Samarbeidet har vært veldig spennende. Jeg veltet på en måte inn i en designprosessen jeg aldri har vært borti – samtidig har det mange likheter til jobben min som Art Director. Designdelen har virkelig gitt mersmak, man skal ikke se bort i fra at det bare er starten.
kimbymike

Sogn Avis la ut et stort intervju forrige lørdag, hvor blant annet Elle redaktør Signy Fardal, uttalte seg om samarbeidet.
– Dette er nok ei talentfull jente. Buksa er kjempekul! Den har heilt rett look for denne sessongen. Boyfriend jeans er veldig hot for tida, og siden buksa er ute nå i April,  er det heilt topp at den er lys. Den vil være fin til t-skjorte og høye heler eller med magetopp – for de som vil ha det – og sandaler.

Og med det kan vi sette i gang konkurransen: Hvordan ville du stylet buksen?
Jeg trekker tre vinnere på fredag. Og du, husk å legg igjen mail.

_

Finally – next Tuesday, 29th of April, KIM BY MIKE will be launched in several Vero Moda stores in Norway. The jeans are already available on asos.com, and in few days my fellow Norwegians can get a hold of them in stores all over the country. I’m so excited! I figured it was about time to tell you more about the project, and of course give away one pair to three lucky lovebirds. So – let me know how you would style KIM BY MIKE! I launch the winners on friday.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

48 Thoughts on “KIM BY MIKE

 1. Mathilde on 22. april 2014 at 10:45 said:

  Gratulerer så mye med buksen!! Drit kult.
  Jeg ville stylet den med en loosefit, hvit t-shorte. Lange gullsmykker. en brunbeigegul oversized strikket genser, med matchende flettet belte. Chill og enkelt :)
  mathilde_1994@hotmail.com

 2. En stram, fargerik topp, gullsmykker, en lang cardigan som går ned på siden, og noen avslappede sko, mest sannsynlig :)

 3. Mette Hanssen on 22. april 2014 at 12:27 said:

  Jeg ville stylet jeansen med en magetopp og en rutete skjorte over. Jeg ville også hatt noen kule sko til kanskje lave dr.martens og ray-ban clubmaster solbriller.
  Eller så ville jeg stylet den med noen enkle sko og en høyhalsetgenser.

 4. Kristin on 22. april 2014 at 13:18 said:

  Jeg ville stylet den med en stram, ensfarget mamma-topp i en nøytral farge som hvit, sort eller blå, og kombinert det med ballet-flats for en avslappet men feminin look :-)
  Tror nemlig denne buksen fint kan fungere for gravide-mager (som jeg har nå) siden den er littebitt oversized, noe som gjør at man kan få den under gravide-magen.
  Gjerne med fargeglade øreringer og en romslig cardigan til!

 5. jeg ville stylet jeansen med svære chunky sorte boots som forhåpentligvis snart havner i skoskapet, et stort halskjede som mor tryllet fram fra en bortgjemt skuff her om dagen og en enkel ermløs og høyhalset (selvsagt!) topp. hvis jeg føler meg dramatisk slenger jeg kanskje på min store lilla hatt og plommefarget leppestift.

 6. Jeg ville gjort det veldig enkelt, med sorte pumps, en enkel tskjorte og mine ray ban clubmasters. På regnfulle dager i trøndelag ville jeg kjørt på med en lang, mørkeblå blazer i silkeaktig stoff som jeg arvet av ei venninne og et stort skjerf som kan tvinnes om håret.

 7. Lena on 22. april 2014 at 13:56 said:

  Jeg ville stylet jeansen sammen en lett blomsterskjorte, lave sko og mange enkle gullsmykker. Kanskje med en hatt eller noen kule solbriller. Men det viktigste tilbehøret jeg hadde brukt jeansen med er gode venner ute i sola med hvitvin, jordbær og mye latter!

 8. Jeg ville stylet buksa med en hvit topp full av frynser, veldig 20-talls inspirert og et par svarte hæler uten plattå, litt sex and the city look-a-likes og beachy hår.

  Gratulerer forresten, buksa er dritkul!

 9. JÆVLIG kul! (Jeg trodde jeg allerede hadde kjøpt den, jeg, fant en bukse på Vero Moda i Haugesund som het det samme, haaah! Ikke «Kim by Mike» men den het Kim, hvis jeg husker riktig. Og var fra Noisy.)

  Jeg ville uten tvil stylet med PUMPS, jeg digger komboen med sånn type jeans og hæler til. Til overdel – en hvit, løssittende singlet med en fin sånn kort puppegreie av brunt lærstoff under (ikke BH, men sånn annen… topp. Magetopp/bh/aner ikke hva det heter) ooog utapå der igjen et smykke med fjær/drømmefanger på. Sånn her, liksom: http://fashionismybreath1.blogspot.no/2012/06/come-on-over-have-some-fun-dancing-in.html

  Åh. Gi meg a’.

 10. Vida Emilie on 22. april 2014 at 16:06 said:

  Dødsfin jeans, detaljene du har plukket ut snakker til hjertet mitt!

  Jeg ville stylet den med en off shoulder topp (grease inspirert), svarte lakkloafers med tykk såle og lennonglasses rundt halsen. Eller på en kjøligere dag; gråmønstret body, mørkeblå knelang cardigan og et par deilige boots.

  Også må jeg adde til en penere versjon for spesielle andledninger. Beige skinnbustier, nøytral og gjennomsiktig oversized (chiffong)skjorte og mine vinrøde lekre hæler. Gjerne med en skulderveske i samme farge som bustieren på siden og blanke lepper.

  GIVE PLS.
  emiliiie@live.com

 11. Miriam on 22. april 2014 at 16:13 said:

  Dressjakke, enkel topp, flate sko, løse krøller og en hatt. Enkelt, litt guttene men fortsatt feminint og akkurat sånn jeg drømmer om å møte våren

 12. Marte on 22. april 2014 at 16:31 said:

  Denne buksa er virkelig helt perfekt til late sommerdager i byen, eller litt senere kvelder ved grillen!
  Jeg ville stylet den med en svart magetopp og røde sandal-wedges fra topshop. Som annet tilbehør ville jeg brukt en lang, grå cardigan, oversized solbriller, en enkel skulderveske med kinesisk mønster som jeg fant på en bruktbutikk og en sort fedora :-)))

  Marteasmussen@live.no

 13. christi elin on 22. april 2014 at 17:31 said:

  Ah, så fin!

  Eg ville holdt det sommerlig med en oversized blondetopp, hvor ermene blir vide til albuene. Tuslet rundt i brune og flettede sandaler. Neglene har selvfølgelig fått en runde med en fresh neglelakk; her kan det gå i alt fra mintgrønn, lilac eller svart – litt etter hva man føler for. Måtte selvfølgelig passet på å ha med meg en stor strikkejakke, da vestlandet kan være noe lunefult. Er eg skikkelig heldig har noen flettet en blomsterkrans til meg også!

  Krysser fingrene :) (christielinmn@gmail.com)

 14. En sommerdag ville jeg stylet buksa med en hvit eller svart bluse/skjorte uten ermer og sandaler/svarte hæler, og mammas gamle ringer på tommel og langefinger. På en gråværsdag, en vintage college genser og svarte hæler!

 15. Dagny on 22. april 2014 at 18:25 said:

  For en superfin jeans! Den passer til så mye! Det første jeg ville stylet den med måtte hvert mine favoritt hvite Nike Air Force 1 sko, en sort oversized dressjakke av lin som gjør jakken mer loose, en sort, stram magetopp og et smykke som betyr noe for en, for meg er det elefantsmykket mitt fra Afrika. Håret i hestehale, noen kule solbriller (gjerne runde) og man har et kult, avslappet antrekk til hverdagen!

  Hilsen Dagny

 16. Hei!
  For det første vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din og jeg vet at hver gang jeg stikker hodet innom kommer jeg til å få ladet opp inspirasjonslageret mitt!

  Jeg ville hatt en tettsittende croptop med hals gjerne i fargen svart, eller med svarte og hvite striper for det slår aldri feil, også ville jeg hatt coletrane Jeffrey Campbell skoene mine til. De er enkle, men samtidig så kule. Accessorize hadde nok blitt den store vinrøde hatten min som jeg kjøpte på Lindex i fjor for en billig penge. Til veske ville jeg valgt en av mine mange tøybager med morsom tekst. Ikke minst mange sølvringer på fingrene, og små øreringer, håret løst, solbrun hud, ikke noe makeup. Ville helt klart brukt dette antrekket en sommerkveld med gode venner og ikke minst et glass rødvin til. Det hadde vært fint.

 17. sommerfugl on 22. april 2014 at 19:10 said:

  Superfine bukser – vil style dem med brune semskede ankelstøvøetter og en hvit t-skjorte med blonder til hverdags // sorte klassiske pumps til party, sammen med en silkebluse og et fresht smykke i halsen. Alltid krøller i håret og røde chanel-negler :)

 18. Jeg ville stylet den med oppbrettede bukseben, en akkurat passe løs, kort og kremfarget boho/paljettsinglet ala denne av Ambre Babzoe (http://cdn1.calypsostbarth.com/media/catalog/product/cache/1/image/424x/040ec09b1e35df139433887a97daa66f/2/0/20674.jpg), sorte enkle ballerinasko i skinn, en liten og vinrød skulderveske i semsket skinn, en sort hatt i Patti Smith-stil, et krystallsmykke fra Bjørg og ringer fra Line&Jo. Både for late dager ved sjøen eller a girls night out.

  (Herregud, jeg må kjøpe jeansene dine).

 19. Har ikke somla meg til å kjøpe jeans med boyfriend fit enda, men likte godt både fargen og fit’en på disse :) Go you! Jeg ville stylet dem med oppbrettede ben, stripete genser i svart og hvit, hatt og svarte pumps på dagtid. Jeg liker å kle meg litt avslappet, men skoene gjør at jeg føler meg litt pyntet likevel og passer perfekt til et glass vin på et fortauskafè. Til fest ville jeg byttet genseren mot en enkel singlet med spagettistropper og et stort statement smykke i sølv.

 20. Ida H on 22. april 2014 at 21:28 said:

  Jeg ville stylet den med en lyserosa bustier top, kremhvit trenchcoat og sorte pumps. Rundt halsen ville jeg hatt et enkelt, kort gullkjede og håret ville jeg satt opp i en løs knute.

 21. Jeg ville tatt på meg en lysgrå, basic og en smule oversized tskjorte under en mørk, stram dressjakke. Av sko ville jeg valgt et par hvite sneakers. Null kjeder og den slags, men et par ringer på noen fingre ville gjort seg. En enkel, svart skinnveske i den ene hånden – litt som businessmennene i Oslo har. PS. du er himla dyktig.

 22. fuglensilje on 22. april 2014 at 22:19 said:

  Med en hvit baggy v-utringet t-skjorte,
  mine elskede blå adidas sko,
  noen enke ringer,
  litt rufsete hår og med en vag rødfarge på leppene.
  Sammen skulle vi erobret sommeren.

 23. En fedorahatt, topp med spagettistropper i herlig sommerfarge, og en hvit blazer. Enkle sandaletter til fint, eller rett og slett loafers.

 24. Marte on 22. april 2014 at 22:31 said:

  Jeg vil gratulere deg med en fantastisk bukse! Min første tanke var at denne buksa er virkelig helt perfekt til en varm vårdag i byen; jeg ville stylet den med en svart magetopp, vinrøde kilehæler, en grå cardigan og en svart fedora. I tillegg ville jeg brukt en liten skulderveske med kinesisk mønster som jeg fant i en vintage butikk som tilbehør :-)

  Marteasmussen@live.no

 25. Mirjam on 22. april 2014 at 23:13 said:

  Hei Mike!

  Jeg ville stylet jeansen med runde Thierry Lasry briller, gråmelert T-shirt med flaggermus på og grønne pumps.

 26. Hege on 23. april 2014 at 08:26 said:

  Jeg ville ha stylet den med en lett lys t-skjorte og hvor delikate sorte blonder såvidt kan tydes. I kombinasjon med sarte gullsmykker og noen tøffe herresko ville jeg ruslet rundt i gatene med et sort smil om munnen og tenke på hvor mye jeg setter pris på at våren endelig er her.

 27. Ida Charlotte on 23. april 2014 at 10:13 said:

  Åh, hvordan ville jeg ikke ha stylet denne buksen?! Jeg ville definitivt ha brukt den med høye heler, en løs og luftig skjorte i hvit med et statement smykke rundt halsen til festlige anledninger. Hvis ikke ville jeg brukt den med flats, magetopp, solbriller og en stor hatt for sightseeing i storbyene. Eller så passer den også perfekt med sandaler, tunika og et langt smykke på hytteturen. Den er jo perfekt til alt!! Så en ting er sikkert, jeg kan love deg at den vil bli godt brukt! *sikle*
  <3

 28. Guro on 23. april 2014 at 13:39 said:

  Jeg ville brukt buksen sammen med mine passe utslitte gule converse, og med pappa sin rutete, gamle Levi’s skjorte. Samt med mine trofaste Ray Ban-solbriller og klokke på.

 29. Malene on 23. april 2014 at 14:40 said:

  Gratulerer med en flott bukse! Jeg ville ha stylet den med en feminin blomstrete topp og sorte pumps til fest og til hverdags ville jeg hatt på en farget t-skjorte med trykk og sneakers til.

 30. Elisabeth on 23. april 2014 at 18:09 said:

  Først og fremst, gratulerer så mye med egen jeans, æææ!! Virkelig elsket den!
  Og så over til selve spørsmålet: jeg ville stylet denne buksen med intet annet enn parfyme. Ja, PARFYME! Bortsett fra disse deilige jeansene er parfyme «the sexiest thing a woman can wear». Du trenger ikke å style jeansen med mer enn parfyme, et smil om munnen og din egen flotte kropp når du skal forføre kjæresten. Det ligger tross alt noe i selve ordet «boyfriend jeans» om du forstår meg rett :-)

  E-post: Elisabeth.vik@hotmail.com

 31. Silje F on 23. april 2014 at 22:27 said:

  Buksa er virkelig så fin. Jeg ser for meg en avslappende sommerdag på brygga med en stor hvit t-skjorte i bomull oppi buksa, og raybans på nesa. I tillegg ville et par birkenstocks ligge klare, slik at når føttene er ferdig dinglet i vannet kan jeg bare tusle videre og se superkul ut. Enkelt.

 32. Vida Emilie on 23. april 2014 at 23:16 said:

  Jeansen er perfekt til alle anledninger! Åh. Når jeg tenker meg om, ville den sett råflott ut med en halvåpen, luftig sjøgrønn skjorte og svart blondebh inni. På føttene- et par lekre og elegante sandaler med hæl i svart skinn, som disse:

  http://lp.hm.com/hmprod?set=key%5Bsource%5D,value%5B/model/2014/2PV%200209381%20001%2080%201149.jpg%5D&set=key%5Brotate%5D,value%5B%5D&set=key%5Bwidth%5D,value%5B%5D&set=key%5Bheight%5D,value%5B%5D&set=key%5Bx%5D,value%5B%5D&set=key%5By%5D,value%5B%5D&set=key%5Btype%5D,value%5BSTILL_LIFE_FRONT%5D&hmver=2&call=url%5Bfile:/product/large%5D

  lennonglasses som prikken på i’en. Buksa vil bli flittig brukt kjenner jeg!

 33. Vida Emilie on 23. april 2014 at 23:18 said:

  *Rettelse

  JEANSEN ER PERFEKT TIL ALLE ANLEDNINGER! ÅH. NÅR JEG TENKER MEG OM, VILLE DEN SETT RÅFLOTT UT MED EN HALVÅPEN, LUFTIG SJØGRØNN SKJORTE OG SVART BLONDEBH INNI. PÅ FØTTENE- ET PAR LEKRE OG ELEGANTE SANDALER MED HÆL I SVART SKINN, SOM DISSE:

  http://www.hm.com/no/product/26072?article=26072-A

  OG LENNONGLASSES SOM GJENNOMFØRER DET HELE. BUKSA VIL BLI FLITTIG BRUKT KJENNER JEG!

 34. Den er så fin! Perfekt farge og passform!
  Jeg ville stylet den med burgunderrøde doc martens, en løs hvit t-skjorte og en mørk, tynn, blonde-BH. Gjerne en stor grå strikkegenser og sort-hvitt prikkede sokker. Litt klovn, litt mann, mest fint.

 35. Christine K on 24. april 2014 at 09:43 said:

  Jeg ville stylet buksen med en litt løs lin t-skjorte og hvite sandaler ala birkenstock! Perfekt! :D

 36. Asnajs bukse! Jeg ser for meg at jeg ruller opp buksebeina passe slarvete, tar på et chunky ankelkjede og et par hvite sneakers, samt en isblå boxy t-skjorte og masse ringer på lankene. Øynene sminker jeg store og glade, og i tilfelle det blir kaldt tar jeg med den styggfine hvite fuskpelsvesten min. Så går jeg for å kjøpe byens beste cappuccino og bumper tilfeldigvis på han jeg er dødelig forelska i… heldigvis ser jeg bra ut! To be continued! ;)

 37. Anja on 24. april 2014 at 10:21 said:

  På en av disse varme vårdagene ville jeg slengt på meg en kort vintageskjorte med palmemønster i blått, lilla og grønt, og knytt den sånn akkurat passelig stramt i midjen. På føttene ville jeg hatt hvite nike air mens leppene hadde vært rosa.

 38. Maren on 24. april 2014 at 11:21 said:

  Gratulerer; utrolig stilig ;)
  Hmm, jeg ville stylet den med en fin hvit t-skjorte fra River Island, mørkeblå skinnsko og den brune skinnjakken min!

 39. Ane-M on 24. april 2014 at 11:59 said:

  Grattis med jeansen! :)

  Jeg ville nok stylet dem men en litt oversized blomster t-shorte og mine hvite adidas superstar. Og så piffe det opp med et par armbånd :)

 40. Marthe on 24. april 2014 at 19:23 said:

  Løs stripete t-skjorte, Kim By Mike-buksen, sorte New Balance-joggesko, rød veske, rød leppestift og løst hår.

  Mail: marthe.hagelien@hotmail.com

 41. Eini Øien on 24. april 2014 at 22:17 said:

  Jeg ville stylet jeansen med et par gamle, sorte herresko, en langermet blondebody i en kremhvit farge, et lite gullsmykke rundt halsen (gjerne ett som har gått i generasjoner), røde lepper, sort blazer dersom kjølig og et par tøffe solbriller. Perfekt balanse mellom feminint og maskulint, og perfekt til et av sommerens maange hagefester med god vin og herlige venner.

 42. Pernilla on 24. april 2014 at 22:51 said:

  Å guud, den var fin. PERFEKT og egentlig akkurat slik jeg ville ha designet min egen bukse.
  Hvordan jeg ville stylet den er det uendelig mange svar på, for jeg føler at dette, DETTE er buksa som alt går til (hvertfall i mitt klesskap..) Men, for å svare på spørsmålet ville jeg stylet den med en tøff hvit herreskjorte, med korte ermer. Jeg ville brettet opp både ermene og buksa og fått en kul James Dean look. Som sko ville jeg hatt lave, svarte doc. m. Håret mitt (som er langt) ville hengt løst, med en rufsete beach look, og jeg ville hatt fokus på leppene ved å farge dem røde, for å få fram det feminine. Og så klart ville jeg avsluttet med en gullklokke på armen!

 43. Kine on 25. april 2014 at 01:04 said:

  Jeg ville stylet jeansen med en hvit løs t-skjorte, et par spisse pumps, et langt sølvsmykke, mange tynne sølvringer på fingrene, og min svarte flotte DW-klokke. Dette er jo den perfekte vår/sommer-jeans! Det hadde vært en fin oppmuntring i en ellers stressende og nervepirrende eksamensperiode. Håper på vinnerlykke. Ha en riktig flott helg, Mike!

 44. Pingback: You win | Kimbymike | World of Mike

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation