Organic meets romantic

KOLONIHAGEN | FrognerKOLONIHAGEN | Frogner

2. Påskedag. Jeg er tilbake i Oslo, hører P3 og spiser nok en gang havregryn til frokost. Radioen forteller hvor kjipt det er å tenke på at man skal tilbake på jobb eller skole i morgen. Pytt. Det er godt å komme i gang igjen, tenker jeg. Likevel er det viktig å gripe den siste fridagen. Hvis du er i Oslo, kan du for eksempel besøke byens vakreste kafé: Kolonihagen på Frogner.

Kolonihagen har foreløpig to lokaler i Oslo, jeg har allerede snakket om den lille, nye på Grünerløkka. Restauranten på Frogner er større og var en av de første jeg besøkte som ny Osloborger. Jeg hadde hørt rykter om økologiske råvarer og rykende ferske grovbrød. Maten er fantastisk, lokalet gammelt, landlig og romantisk, bakgården full av blomster og sjarmerende sittegrupper så snart været er varmere. Menyen speiler sesongen og årstidene og hver søndag får kokken frihet til å sette sammen en buffet med sesongens råvarer. Jeg spiste lunsj der i forrige uke, det er kanskje ett år siden sist. Ble selvsagt nok en gang sjarmert i senk.

KOLONIHAGEN | FrognerKOLONIHAGEN | FrognerKOLONIHAGEN | FrognerKOLONIHAGEN | FrognerKOLONIHAGEN | FrognerKOLONIHAGEN | Frogner

Skjønnheten holder til i Frognerveien 33.

_

Last week I visited one of my absolutely favorite restaurants in Oslo: Kolonihagen Frogner. They serve delightful organic food and drinks in landly, romantic surroundings. They’re located at Frognerveien 33.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Organic meets romantic

  1. Guro on 21. april 2014 at 15:28 said:

    Kan ikke vente med å komme meg til Oslo igjen! Åhh…så herlig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation