The place of honor

New in

I går rensket jeg i både klær og sko, som jeg alltid gjør når våren kommer. Det er på tide å bytte ut gammelt med nytt. I hvertfall kvitte seg med alt man ikke bruker. Det resulterte i litt hylleplass til overs, og siden blomsterbutikken i nabolaget hadde femti prosent i dag, ble det naturlig å gi plassen til en tropikal skjønnhet. Ellers er pallen stadig rullerende; nå har resten av innkjøpet fra Køben – & Other Stories boots og veske fra Pieces, en velfortjent plass på toppen.

_

Yesterday I had the traditional spring clean out – gone with the old «I never use this anyway»-stuff. The clean out was massive, which suddenly gave much free surfaces. And since the florist in my neighborhood had fifty percent off, it was natural to give the place to a new tropical sweetheart. And about the two other beauties: my new shoes from & Other Stories and the bag from Pieces was obviously given the place of honor on the top of (the always rolling) podium.

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “The place of honor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation