THIS IS BREAKFAST

THIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNINGTHIS IS / GOOD MORNING

I just got back from a wonderful morning with This is PR. They always bring such events to another level. Great food, balloons, a cup of coffee and Oslo’s finest girls. And of course a small dose of fashion. What a fine way to start the day!

_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “THIS IS BREAKFAST

  1. Så utrolig masse lekkert! Og frokosten så heller ikke så aller verst ut, yum yum :)

  2. Åh så fine bilder fra pressevisningen. Du er så flink med kamera altså ;-)

  3. Tin@ on 17. april 2014 at 11:37 said:

    Åååååå den sorte sauesinnsjakka!!!! Hvor kommer den for salg å hvor????? Love it;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation