Loafers with a winner

aurlandsko

Nok en gang superbra engasjement på konkurransen. Jeg elsker fortellingene, har bemerket meg at flere er gravide eller på flyttefot. For en spennende tid i vente! Jeg endte på seks favoritter, på uforklarlig vis. Noen er enkle, med velvalgte ord, som gjør at jeg forsvinner rett inn i hendelsen selv også. Mens andre er lengre og romantiske, og dere vet jeg er such a sucker for love.

_

En sen sommerdag og jeg går av flyet. Idet jeg setter mine Aurland-skodde ben på berlinsk jord, går det virkelig opp for meg: her skal jeg bo på ubestemt tid. En skummel, men også fantastisk tanke.

En fin vårdag når solen faktisk skinner i Manchester og treet bak leiligheten har endelig fått rosa knopper. Jeg er litt sen som alltid og fyker ut av døren med rufsete hår, trench coat og (forhåpentligvis!!!!!) fine lakkerte Aurlandsko.

Jeg studerer journalistikk og flytter til København etter sommeren for å ta et utvekslingssemester der. I disse skoene ville jeg danset nedover Københavns gater, eller syklet hjem en septemberkveld i den fine byen med kurven full av vin og ost. Føttene mine ville vært verdens lykkeligste, som fikk tråkke rundt i disse flotte skoene.

Jeg ser for meg at jeg småløper fra flytoget gjennom Oslo s for å komme meg fortest mulig til andre siden hvor typen står og venter på meg. Han smiler, og jeg blir like sjarmert som første gang han gjorde det. Han må bøye seg ned mens jeg står på tå oppå føttene han, så holder han rundt meg. Det er de fineste omfavnelsene i hele verden, de man må vente på. Så tusler vi hånd i hånd, det er en mild vårkveld. Bare går og prater om alt som har hendt oss siden sist vi så hverandre. Jeg putter hånden min i jakkelommen hans siden jeg alltid har kalde hender. Det er helt stille og rolig, bare lyd av grus under sko og en og annen bil som kjører forbi.

Skoene hadde passet mens jeg sykler over det flate landskapet i Belgia med familien. Ute på landsbygda mellom åkrene og små tettsted bygd i mur. Vi setter oss på en liten café som serverer ferskpresset sitronjuice. Det er varmt i været og jeg tenker at disse skoene er perfekt på feriedager som dette.

22 år, gode venner, dagsfylla, all black med røde lepper. Blir fullkomment med sorte Aurlandsko i lakk ♡

_

Vinneren ble trekt tilfeldig, gratulerer til Villa – du får snart et par sorte lakksko i posten. Perfekt til dagsfylla med gode venner, all black og røde lepper! God helg!

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation