grandma

grandmagrandmagrandma

Dagens arbeidsantrekk. Sett bort ifra skinnjakken fra Epilogue, kunne dette antrekket blitt brukt av min bestemor. Rutete høyvannsbukser og brune loafers (småsko, som hun ville kalt det). Jeg elsker det – det er noe tidløst, chic og klassisk over det. Apropos skoene: Mine nye favoritter fra Aurlandsko. Jeg liker tanken på at de lages for hånd i en bitteliten bygd på Vestlandet, men mer om de siden.

God torsdag!

_

Despite the Epilogue leather jacket, my grandmother could’ve worn this outfit. Squared pants and brown loafers. I absolutely love it! So timeless, chic and classic. And about the shoes: I love the fact that they’re made by hand in a small village on the west side of Norway, but more about those cuties later.

Have a good one!

_

Pants Zara | Jacket Epilogue | Sweater COS | Shoes Aurlandsko | Rings Pieces & Tom Wood

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “grandma

  1. De skoa er vår og første tur med sykkel på bar asfalt. Men, du mangler krona på verket: tiøringen!

  2. Kjempefint! Finnes de buksene i butikk nå?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation