Sassy Eyewear

Cheap Monday + SpecsaversCheap Monday + Specsavers

Forrige onsdag: En kjapp snue innom Kavakava for å se på tidenes feteste samarbeid: Cheap Monday + Specsavers. Begge deler den samme visjonen om at nøkkelantrekk og tilbehør bør kunne kjøpes for en billig penge. Sammen vil de gjøre det enklere å bruke briller som en faktisk accessory. Dere vet, Specsavers gir to for én, mens Cheap Monday designer fatninger som reflekterer alt de står for: trendy og edgy. Jeg fikk i tillegg bekreftet at det er helt innafor å bruke briller uten styrke, til og med uten å være hipster! Phew!

_

Last Wednesday I dropped by Kavakava for a quick look at an intriguing collaboration: Cheap Monday + Specsavers. They both share the same vision about key items and accessories – that it has to be affordable fashion. Together they will make it easier to use glasses as an actual accessory. Specsavers gives you two glasses for one, while Cheap Monday makes frames that is both trendy and edgy. And for us who don’t need glasses – it’s totally fine to wear them without correction – even without being a hipster! Phew!

_

Photo by the lovely Johnny Fresh

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Sassy Eyewear

  1. Sigrid on 25. mars 2014 at 19:32 said:

    Hvor er genseren din fra? den var fin!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation