Pia Tjelta By Timo

Pia Tjelta By TimoPia Tjelta By Timo

I går kveld var jeg på tidenes vakreste visning på Nationaltheatret: Pia Tjelta By Timo. Lokalet, showet og kolleksjonen ga meg gåsehud opptil flere ganger. Jeg er mektig imponert. Kjolene er sarte, men fulle av attitude og personlighet. Alle de sorte tok pusten fra meg, jeg kan ikke tenke meg å møte sommeren uten minst én av disse skjønnheten.

Pia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By TimoPia Tjelta By Timo

Takk for en nydelig visning.

_

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation