Thursday reading

IMG_4252IMG_4237IMG_4249

Torsdag. Ukene går så fort at jeg er redd sommeren kommer før jeg har rukket å blunke. Det skjer så mye spennende som jeg tydeligvis ikke klarer å ta inn over meg. Denne måneden er jeg i både Costume og Det Nye, angående KIMBYMIKE, jeg regner med utklippene havner i min mors collage. Hun er virkelig min største fan, tross rynker på nesen over litt for skitne tekster nå og da. Pytt. Anti behandler meg pent, i morgen skal jeg presentere hjertebarnet, før jeg forsvinner på fjellet med 20 damer på 40+ (jeg forebereder både lever og hørsel på hardt trøkk). I dag er det pressemaraton, med eventer fra morgen til kveld. Mellom frokost og lunsj, rakk jeg en kaffe med Celine og et lite innkjøp av livets nødvendigheter. Nå spiser jeg mandler, finpusser presentasjoner og festivalfilm, før jeg håper å rekke et par squats (mer nødvendighet), før jeg tar med meg høye heler og et smil på både magasinlansering og kjoleshow på Nationaltheatret. Fint! 

Andre fine ting: Bloggene Paris in four months og Harper & Harley, og Vogue Diaries med fantastiske Sarah Jessica Parker.

God torsdag!

_

I have so much exciting going on, I’m afraid it will pass without me noticing it. This month I’m featured in both Costume and Det Nye, regarding my jeans collaboration with Noisy May, KIMBYMIKE.

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

One Thought on “Thursday reading

  1. Flinka. heier på deg. Min girlcrush

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation