Get aways

THIEFTHIEF

For en stund tilbake kom jeg over det nydelige begrepet Staycation. Hvis man verken har tid eller penger, men sårt trenger en ferie, kan man ta i bruk det man har rundt seg. Enten man blir hjemme eller sjekker inn på et hotell bare et steinkast unna leiligheten. Hverdagen kan tross alt være kjærlighetens største fiende – med jobb, rutiner og mangel på både tid og overskudd til å bare være av sammen.

Oslo er en enkel by å rømme i, alle bydelene er veldig ulike. Selv om jeg foretrekker gamle fasader med rosetter og fargerike murvegger, blir jeg veldig fasinert av moderne arkitektur også. Vi pakket sekken og sjekket inn på The Thief fra fredag til lørdag. Hotellet ligger like ved Astrup Fearnly på Tjuvholmen – en liten øy, stappet av kunstgallerier, restauranter og fine kaffeer. Vi spiste italiensk middag på Olivia, fikk løsnet både bekymringsrynker og høye skuldre på Thief Spa, før en aldri så liten fyllesnurr med gode venner. Natten ble avsluttet fnisete i et badekar.

THIEFTHIEFTHIEFTHIEFTHIEFTHIEFTHIEFTHIEF

Hvis du bor på The Thief, får du gratis inngang til Astrup Fearnly (Fint!), men Tjuvholmen er verdt et besøk uten opphold også – enten for middager, lunsj, kaffe, spa og galleribesøk, eller bare for å rømme til et område som er helt annerledes enn resten av Oslo. Videre fylte jeg helgen med veninnemiddag, late morgener og kinosøndag med popcorn og godteri. Og for første gang på lenge, møtte jeg mandagen med lave skuldre og overskuddet jeg har lengtet etter. Ps. Jeg fikk roser – man blir forelsket og lykkelig av mindre, si!

_

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

2 Thoughts on “Get aways

  1. Lene on 18. mars 2014 at 14:32 said:

    Hei! Fikk bare et innfall og ville formidle hvor bra jeg synes denne bloggen er, Mike. Treffer en godspot nesten hver gang – mine imaginære briller får et aldri så lite rosaskjær etter en liten tur innom nettstedet ditt. Det har ingen andre blogger fått til hittil.
    Gleder meg til å se hva du får til med coveret, det blir helt sikkert treffende.
    Jeg heier på deg!
    – Lene (m/ Skils)

  2. Elsker virkelig Opplev Oslo spalten! Du introduserer til nye, fantastiske ukjente steder, og skaper en helt ny Oslo. Håper du legger ut noe nytt i spalten snart, kan ikke vente!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation