Kaffe, design & arkitektur

DOGADOGA

I går besøkte jeg DogA – Norsk Design & Arkitektursenter. Et stort senter, med vanvittige lokaler og spennende kriker og kroker. Jeg har vært på et par arrangementer der, men har aldri tatt turen bare for å titte, drikke kaffe eller jobbe, noe det viser seg å være perfekt til!

De har alt til en innholdsrik formiddag: Utstillinger (akkurat nå utstillingen «Brutalt?»), en aldri så liten kunst- og nipsebutikk med notatbøker og småting som gjør livet bedre. Ikke minst en kafé med store vinduer og gratis wifi. De har foreløpig ingen servering, derfor kan man ta med nistepakke og gode venner. Perfekt for idémyldring, novelleskriving eller bare en avslappet lunsj.

DOGADOGADOGADOGADOGADOGADOGADOGADOGADOGA

DogA ligger i Hausmannsgate 16, rett ved kulturkirken Jacob.

_

 

Tweet about this on TwitterShare on TumblrPin on PinterestShare on Facebook

3 Thoughts on “Kaffe, design & arkitektur

  1. Stine / Superkvinnen on 14. mars 2014 at 10:30 said:

    Tusen takk for tipset. Dette er akkurst hva jeg trenger – og i perfekt rusleavstand fra der jeg bor.

    Håper dette stedet blir brukt av mange flere.

  2. åh så fint.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Post Navigation